Julefrokost i København

2013 Julefrokost

JULEFROKOSTEN I 2013 - LÆG DEN PÅ DEN GLADE JULEFROKOST I KØBENHAVN K.
Bestil årets julefrokost 2015 - klik her   (Kun 500 kr. ex. moms per person)

JULEFROKOSTEN I 2013 - LÆG DEN PÅ DEN GLADE JULEFROKOST I KØBENHAVN K.

-Det' jul, det' cool,- rappede MC Einar for snart mange år siden, og der er nu engang noget om snakken. Julen handler nemlig ikke bare om familiehygge og stearinlys, for også snaps, flirt og røverhistorier er en stadig større del af højtiden herhjemme.

På Den Glade Julefrokost i Sukkerbageren finder du masser af sidstnævnte aktiviteter, og så er det farverige dansested endda et godt og billigt alternativ til byens konkurrenter, når vi snakker julefrokost -¦ I 2013 tilbydes selskaber en julebuffet med ni forskellige retter og dessert fra 500 kr. Beløbet inkluderer fri adgang til natklubben og som regel gratis drikkevarer i et vist tidsrum, så stemningen får et -HO HO HO HOOO--hak ekstra ganske automatisk.

Den Glade Julefrokost ligger i øvrigt tæt på såvel metro som S-tog og anden kollektiv transport, så der er ikke noget i vejen for at drikke sig plakatstiv, så længe man da kan slingre i den rigtige retning hjem.

Julefrokost 2013 - se Den Glade Julefrokost.dk for mere info

JULEMUSIK VI ELSKER AT HADE

Det er nok snarere Wham end Danmarks Radios pigekor, der bliver sat på cd-afspillerne rundt omkring, når julefesterne går i gang i det ganske land. Så meget ved vi, men hvilke numre kan folk oprigtigt holde ud at høre år efter år, og hvilke sange er så kitschede, at de burde afskaffes ved et lovindgreb? Her er et lille udvalg af nogle af de mest hadede sange ifølge brugerne på TV2s hjemmeside.

Cliff Richard: -Mistletoe & Wine-. Kvalm julesang med synthesizerbjælder og et bedstemortempo, der snegler sig af sted. Nok ikke noget for den unge generation eller diskotekerne i det hele taget.

Mariah Carey: -All I Want For Christmas Is You-. Godt med romantisk bjældeklang fra mixerpulten og den blødeste fløjlsporno, penge overhovedet kan købe. En single, mange hader, og det forstår man vist godt.

John Denver: -Please Daddy (Don't Get Drunk This Christmas)-. Udadtil en glad amerikansk countrysang, men pludselig trimler fulde farmand om på gulvet og ødelægger familiens julefest. Depressivt og knap så festagtigt. Sluttede på hjemmesidens hade-top-4.

Wham: -Last Christmas-. Med mere end 14 % af stemmerne et af de absolut mest hadede julenumre i Danmark.

José Feliciano: -Feliz Navidad-. En klassiker, som man ifølge brugerne på hjemmesiden næsten ikke kan holde ud at høre igen. Spansk tekst og irriterende ofte et nummer, der sættes på charterdestinationernes anlæg en stor del af året.

Julefrokost 2013 -“ se Den Glade Julefrokost.dk for mere info

Julebuffetten

 • Gammeldags marinerede sild i bidder med dild, rødløg og capers
 • Karrysild i bidder med rødløg og capers
 • Æg med Grønlandske rejer, mayonaise og frisk citron
 • Gravad laks med dild og sennepsdressing
 • Danske frikadeller med rødkål og syltede agurker
 • Andebryst med sød sylte
 • Skiveskåret gammeldags flæskesteg med sprøde svær
 • Kogte kartofler med gammeldags brun sovs
 • Friskbagt, skiveskåret rugbrød og franskbrød med smør
 • Ris a la mande med kirsebær sauce

Vi har følgende fantastiske Juletilbud:

 • Vores lækre Julebuffet
 • Fri fadøl i 6 timer kl 19-01
 • Fri rødvin og hvidvin i 3 timer kl 19-22
 • Fri sodavand i 3 timer kl 19-22

Kun 500 kr/pers. (lørdage) & 500 kr/pers. (fredage)
- alle priser er total pris (dvs. moms kommer IKKE oveni)

Mere information omkring vores Julefrokoster findes under Praktisk information om Julefrokosten.

Ønsker du at lave en forespørgsel på en Julefrokost, er du meget velkommen til at kontakte os her eller på info@dengladejulefrokost.dk / telefon 28 45 29 40:

 

J-DAG & JULEBRYG

Julebryggen og den berygtede J-dag, hvor denne fine øl sættes fri, er indgroede elementer i mange danskeres juleplaner. Men hvor stammer disse traditioner fra rent historisk? Vi sætter fænomenet dansk julebryg under lup her.

Oprindeligt har danskerne altid drukket mere tyk og velsmagende øl i forbindelse med julen. Den søde nisse- eller juleøl, som man drak til risengrøden, var dog ikke så stærk som julebryggen, der kom til ret sent, hvis vi ser på beruselsen med de historiske briller. Den første kommercielt tilgængelige julebryg var nemlig X-mas fra Ceres-bryggeriet. Denne øl kom først på markedet i 1969! Frigivelsen af denne årets julebryg blev kaldet X-dag i Århus og omegn, og det var først i '90'erne, at Tuborg fandt på udtrykket -snebajer- og søsatte en lignende begivenhed ved navn J-dag.

For at runde historien af kom Tuborg Julebryg i handlen i 1981. Der er nu tale om landets mest solgte julebryg, men Ceres var som sagt de første til at lancere ideen, og i dag findes et væld af julebryg at vælge imellem takket være de foretagsomme mikrobryggerier.

Julefrokost 2013 -“ se Den Glade Julefrokost.dk for mere info


Bestil julefrokost 2015
2013 Julefrokost:
JULEFROKOSTEN I 2013 - LÆG DEN PÅ DEN GLADE JULEFROKOST I KØBENHAVN K.

JULEFROKOSTEN I 2013 - LÆG DEN PÅ DEN GLADE JULEFROKOST I KØBENHAVN K.
 

Julefrokost på Østerbro  |  Århusgade 101-103  |  2100 København Ø  |  +45 2251 9609  |  E-mail: info@juleloko.dk  |  All rights reserved © Julefrokost i København 2009 - 2019