Business Intelligence

Business intelligence - Information om dine konkurrenter & produkter

Fandt du det du søgte? Ellers søg via Google her
Tilpasset søgning

Business intelligence Historie

I en 1958 artiklen, anvendes IBM forsker Hans Peter Luhn begrebet business intelligence. Han definerede intelligens som: "evnen til at forstå det indbyrdes forhold af sagsfremstillingen på en sådan måde, at guide indsats mod et ønsket mål."
I 1989 Howard Dresner (senere en Gartner Group analytiker) foreslog BI som en samlebetegnelse til at beskrive "begreber og metoder til forbedring af forretningsmæssige beslutninger ved at bruge faktabaseret support-systemer." Det var først i slutningen af 1990'erne, at denne brug var udbredt.
business intelligence og data warehousing

Ofte BI-applikationer bruger data indsamlet fra et data warehouse eller en data-mart. Men ikke alle data warehouses anvendes til business intelligence heller ikke alle business intelligence-applikationer kræver et data warehouse.Business intelligence og business analytics

 

Thomas Davenport har hævdet, at business intelligence bør opdeles i forespørgsler, rapportering, OLAP, en "advarsler" værktøj, og business analytics
Kom Business Intelligence projekter prioriteret

Det er ofte vanskeligt at give en positiv business case for Business Intelligence (BI) initiativer og ofte projekterne skal prioriteres gennem strategiske initiativer. Her er nogle tips til at øge fordelene for et BI-projekt.

  • Som beskrevet af Kimball, du skal tage stilling til de konkrete fordele, såsom elimineret omkostningerne ved arv rapport
  • Gennemtving adgang til data for hele organisationen. På denne måde selv en lille fordel, som et par gemt minutter, vil gøre en forskel, når det ganges med nogen af de ansatte i hele organisationen
  • Som beskrevet af Ross, Weil & Roberson for Enterprise Architecture, overveje at lade BI-projektet blive drevet af andre initiativer i erhvervslivet med gode business cases. At støtte denne fremgangsmåde, skal organisationen have Enterprise Architects, som vil være i stand til at opdage egnede business-projekter.
    Succeskriterierne for Business Intelligence Implementation

Selv om der kan være mange faktorer, der kan påvirke gennemførelsen af et BI-system, et forskningsprojekt ved Naveen viser, at følgende er de kritiske succesfaktorer for en business intelligence-implementering:

a. Business drevet metodik & projektledelse
b. Klar vision & planlægning
c. Committed management support & sponsorater
d. Data management & kvalitetsspørgsmål
e. Kortlægning af løsninger til brugeren krav
f. Performance overvejelser af BI-system
g. Robust & extensible ramme

Fremtiden for business intelligence

A 2009 Gartner papir forudset denne udvikling i business intelligence-markedet.
På grund af manglende information, processer og værktøjer, gennem 2012, mere end 35 procent af de øverste 5.000 globale virksomheder vil regelmæssigt undlader at foretage indsigtsfulde beslutninger om væsentlige ændringer i deres forretninger og markeder.
Af 2012, vil forretningsenheder kontrollerer mindst 40 procent af det samlede budget for business intelligence.
Inden 2010 vil 20 procent af organisationer har en industri-specifikke analytiske anvendelse leveres via software som en service som en standard del af deres business intelligence-portefølje.
I 2009 vil fælles beslutninger fremstå som en ny produktkategori, der kombinerer social software til business intelligence platform kapaciteter.
Af 2012 vil en tredjedel af analytiske applikationer anvendes til forretningsprocesser skal leveres gennem grovkornede ansøgning mashups.iRapTus anbefaler følgende sites:

Firmajulefrokost København   |    Oksefilet i god kvalitet   |    Rekrutteringsbureau i KBH   |    Oksekød - Opskrifter med oksekød   |    Zenegy lønsystem   |    Julefrokost København 2017   |    Firma Julefrokost København 2017   |    Julefrokost Firma   |    SKECHERS   |    Boards Magasin   |