Julefrokost i København

Fed Nytårsaften

Fed nytårsaften i København
Bestil årets julefrokost 2015 - klik her   (Kun 500 kr. ex. moms per person)

Fed nytårsaften i København

Den Glade Julefrokost slår dørene op for årets absolut fedeste Nytårsfestaften. Nytårsfestaftenen holdes i vores fede lokaler i hjertet af København, årets fedeste Nytårsfestaften starter kl. 19 d. 31-12 med super lækker 3 retters Nytårsfestmenu, som består af forret, Nytårsfestbuffet og dessert, du kan se Nytårsfestbuffeten nedenfor.

Det eneste du skal tænke på er at få en fantastisk Nytårsfestaften med dine venner

Fed Nytårsfest i København - mere info besøg Den Glade Julefrokost.dk

Fed Nytårsaften i København

Mange danskere fejrer nytår med masser af sjov og fest. De synger og danser det nye år i møde, sammen med boblende champagne og kransekage ved Nytårsfestaften midnat.

Forskellige Nytårsfest traditioner i Danmark overholdes ikke blot at hælde mere sjovt til festen, men også for at bevare den kulturelle arv og sikre, at de værdier og traditioner viderbringes til den kommende generation.

Nytårsfest himmelen er belyst med blændende fyrværkeri, der omfatter både støjende brag og smukke raketter. Denne fest er opstået fra traditionen i begyndelsen af folk, der bruges til at drive de onde ånder ved høje lyde af fyrværkeri.

Nytår i Danmark er præget af to vigtige traditionelle begivenheder, der er på tv og radio hvert år på Nytårsfestaften. En af dem er Dronningens Nytårsfesttale og den anden er slagene ved midnat fra rådhusets klokker i København.

I mange dele af Danmark, består den traditionelle Nytårsfestaften menu af kogt torsk eller stuvet grønkål og svinekød. Alle disse fødevarer har tendens til at bringe held og lykke til det danske folk i de efterfølgende dage i det nye år.

Fed Nytårsfest i København - mere info besøg Den Glade Julefrokost.dk


Bestil julefrokost 2015
Fed Nytårsaften:
Fed nytårsaften i København

Fed nytårsaften i København
 

Julefrokost på Østerbro  |  Århusgade 101-103  |  2100 København Ø  |  +45 2251 9609  |  E-mail: info@juleloko.dk  |  All rights reserved © Julefrokost i København 2009 - 2019