Julefrokost i København

Firmafest Event

Firmafest & Event i København
Bestil årets julefrokost 2015 - klik her   (Kun 500 kr. ex. moms per person)

Firmafest & Event i København

FIRMAFEST OG EVENT! PRØV EN FARVERIG AFTEN PÅ DEN GLADE JULEFROKOST

Nu om stunder findes der er et hav af muligheder, når firmaet skal have arrangeret sommerfesten eller jubilæumsgildet. Men hvorfor investere i sær teambulding og bungeejump eller spåkoner, når man kan ryste kollegerne sammen for en billig penge på et hyggeligt in-sted i midten af København? I Den Glade Julefrokost ved Købmagergade kan I booke jeres eget lokale og få tag selv-bord med fri fadøl fra blot 500 kr. per person. Og der er naturligvis DJ og højt skum til langt ud på natten i den tilstødende natklub, når I er blevet trætte af at sidde og rose personalechefens slipseknude.

Det lyder da vist som en fest, firmaet har råd til at punge ud for -¦ og hvis direktøren bliver tilstrækkeligt fuld, kan I udfordre ham i et cash-game ved stedets nye poolbord. Han har nok alligevel glemt episoden om mandagen, så der ikke er fare for at miste lønstigningen i år!

Læs mere om firmafester og events på Den Glade Julefrokost

ALT FOR SLEMME FIRMAFESTER

Ja, julefrokoster er kendt for at gå galt, hvad enten det drejer sig om utroskab, bræk på skoene eller fotos af diverse kønsorganer. Imidlertid kan andre firmaarrangementer også udarte sig ganske uheldigt. Vi har set på nogen af de absolut værste af slagsen!

En ansat fra B&O slog sig godt og grundigt under en omgang gokart til en firmafest i Holstebro. Et sammenstød på racerbanen gav hende piskesmæld i nakken og en hjernerystelse oveni. En sur fest, må man sige.

En døv muslim blev under en fest i Norge i 2008 narret til at spise grisekød. Men hvad værre var, så indtog han også alkohol, selvom han var i bil. Politiet endte med at stoppe ham på vejen hjem, og så ventede der en bøde på 5.000 kr. og 16 dages betinget fængsel som bonus. Chefen indrømmede, at det var ham, der stod bag stuntet, men gik fri for straf. Til gengæld fyrede han senere sin medarbejder for at køre i påvirket tilstand!

En firma-event i Grindsted udviklede sig mildt sagt uheldigt tilbage i 2008. Der skulle køres stockcar i forskellige gamle biler på en mark, og når bilerne gik i stykker, skulle en traktor skubbe dem bort. En kvinde lagde sig imidlertid under en bil for at reparere den, uden traktorføreren bemærkede dette. Hun blev dræbt, da han hev bilen hen over hende.

Book en sjov firmaaften med event og fest

SJOVE DRUKLEGE TIL FESTEN

Som du kunne læse af teksten herover, er alkohol en farlig størrelse. Men samtidig er det også lidt sjovt at drikke en skarp og skylle grundigt efter med en fadbamse eller to. Hvis der er behov for en skandaløs firmafest, hvad våde varer angår, kan en af disse lege varmt anbefales til de medarbejdere, der vil gå til stålet. Eller ølglasset, som det vel hedder.

En ny slags drukroulette
Denne leg kræver, at der er dåseøl i huset eller på den beværtning, I befinder jer på. I skal bruge lige så mange dåseøl, som I er deltagere i legen. En tilfældigt udvalgt deltager tager en af øllene og ryster den længe, hvorpå han stiller den blandt de øvrige dåser og blander dem grundigt. Hver deltager tager en øl og sætter den på hovedet. På et aftalt signal fra en deltager åbnes øllene op, og der er en uheldig sjæl, som får ildelugtende hår resten af aftenen (og natten med).
Pusterummet
En leg, hvor der kan deltage to til seks personer. Alle deltagere skal sidde rundt om et bord med en fyldt øl parat. Midt på bordet anbringes et glas med et sæt spillekort placeret ovenpå. Folk skal nu på tur puste til kortbunken, så der falder kort ned. Den deltager, der puster det sidste kort ned på bordet, har tabt og skal bunde sin øl med det vuns!

Afhold firmafesten eller jeres event på Den Glade Julefrokost


Bestil julefrokost 2015
Firmafest Event:
Firmafest & Event i København

Firmafest & Event i København
 

Julefrokost på Østerbro  |  Århusgade 101-103  |  2100 København Ø  |  +45 2251 9609  |  E-mail: info@juleloko.dk  |  All rights reserved © Julefrokost i København 2009 - 2019