Julefrokost i København

Firma Fest København

Firmafest i København
Bestil årets julefrokost 2015 - klik her   (Kun 500 kr. ex. moms per person)

Firmafest i København

FIRMA-FEST KØBENHAVN -“ BOOK EN ALLETIDERS FEST I HOVEDSTADENS MIDTE

København centrum er med sine mange barer og restauranter en livlig ramme at fejre firmaets årsregnskab eller jubilæum i. Mange steder tilbyder at skræddersy en eksklusiv firmafest efter netop jeres behov, men ofte går arrangementet galt af en eller anden grund. Rammerne kan være alt for fyldte eller offentligt tilgængelige til, at I kan få fred og ro omkring bordene, eller det hele kan være så dyrt og fornemt, at firmaets piccoloer ikke føler sig hjemme. Eller måske taxaerne og togene ligger for langt væk fra festens midte, når fuld bliver fulde?

Et godt sted at fejre jeres virksomhed kunne være Den Glade Julefrokost ved Købmagergade i centrum af storbyen. Baren -“ eller event-huset, som det vel nærmest kan kaldes -“ kan rumme op til 350 mennesker i sine lokaler, så der er rig mulighed for at få et separat rum til jeres fest. I kan prøve Den Glade Julefrokosts lækre buffet med kalvesteg og svinekam fra blot 500 kr. pr. person. Og det beløb inkluderer endda fri fadøl til drengene!

Læs om muligheden for en firmafest i København her

EN FIRMAFEST FRA HELVEDE

Det er klart, at det aldrig er sjovt, hvis firmaets årlige sommerfest drukner i regn, eller haveteltet blæser væk. Hvis sjæfen skrider til fyringer om mandagen, fordi folk har sat for mange pinligheder til festen, er det heller aldrig skægt. Men hvad hvis disse mennesker blev inviteret med til jeres firmafest -“ så ville det gå HELT galt, er vi overbevist om.

Paul Gascoigne. Stærk alkoholiseret fodboldspiller, der blev berygtet for at tæve sin kone og tisse på Erik Bo Andersen i sin tid i Glasgow. Som træner fik han aldrig rigtig udrettet noget, da han for alvor begyndte at kigge dybt i bunden af flasken, da karrieren gik på hæld. Noget af en hooligan at have med til bords til festen i København!

Carl-Mar Møller. Vanvittig parterapeut med hulemandshår. Ikke blot er det pinligt at møde op i skovmandsskjorte til en fest, men at nævne ord som pik og kusse halvdelen af aftenen har intet med ytringsfrihed at gøre. Blot stupiditet og lyst til at provokere.

Merethe Kasten. Foredragsholder og XXXL-qvinde kendt fra tv-serien Merethes Mave. Knap så fedt at skulle høre hende fortælle om sit elevator-fedme-problem en hel aften. Og værre endnu, at hun har tømt buffeten, før du når at komme til. Måske hun endda drikker af din øl, hvis du vender ryggen til.

Få arrangeret næste firmafest i København K.

DRUKLEGE GØR FESTEN SKÆG

Det holder nok aldrig op med at være lidt sjovt at drikke en skarp og skylle grundigt efter med en fadbamse eller to til firmafesten. Hvis der er behov for en skandaløs firmafest, hvad våde varer angår, kan en af disse lege varmt anbefales til de medarbejdere, der vil gå til stålet. Eller ølglasset, som det vel hedder:

- Pust et kort: En leg, hvor der kan deltage to til seks personer. Alle deltagere skal sidde rundt om et bord med en fyldt øl parat. Midt på bordet anbringes et glas med et sæt spillekort placeret ovenpå. Folk skal nu på tur puste til kortbunken, så der falder kort ned. Den deltager, der puster det sidste kort ned på bordet, har tabt og skal bunde sin øl på tid..
- Dåse-drukroulette: Denne leg kræver, at der er dåseøl i huset eller på den beværtning, I befinder jer på. I skal bruge lige så mange dåseøl, som I er deltagere i legen. En tilfældigt udvalgt deltager tager en af øllene og ryster den længe, hvorpå han stiller den blandt de øvrige dåser og blander dem grundigt. Hver deltager tager en øl og sætter den på hovedet. På et aftalt signal fra en deltager åbnes øllene op, og der er en uheldig sjæl, som får ildelugtende hår resten af aftenen (og natten med)!

Klik her for mere viden om firmafester i København


Bestil julefrokost 2015
Firma Fest København:
Firmafest i København

Firmafest i København
 

Julefrokost på Østerbro  |  Århusgade 101-103  |  2100 København Ø  |  +45 2251 9609  |  E-mail: info@juleloko.dk  |  All rights reserved © Julefrokost i København 2009 - 2019