Julefrokost i København

Firma Julefrokost København

FIRMAJULEFROKOST I KØBENHAVN -“ AFHOLD FESTEN PÅ Den Glade Julefrokost I BYENS CENTRUM
Bestil årets julefrokost 2015 - klik her   (Kun 500 kr. ex. moms per person)

FIRMAJULEFROKOST I KØBENHAVN -“ AFHOLD FESTEN PÅ Den Glade Julefrokost I BYENS CENTRUM

Julen kaldes officielt for en religiøs højtid, men for de fleste danskere handler denne ferie om at koble af og glemme dagligdagen. En klassiker inden for denne flugt fra pligter og grå kontormiljøer er naturligvis den traditionsrige julefrokost, der herhjemme byder på sild og and i lange baner. Og julebryg og snaps, der kastes ned i alle egne af landet, straks vi nærmer os november.

Tilsyneladende er en sådan julefrokost krævende at tilberede på egen hånd, så hvorfor ikke lade andre om besværet? Hvis jeres firma vælger at afholde årets julefrokost på Den Glade Julefrokost i centrum af København, bliver det hele noget simplere og ustressende. Fra kun 299 kr. får I enjulebuffetmed ni forskellige retter og dessert, og der er normalt gratis adgang til natklubben og fri adgang til våde varer i et vist tidsrum, så stemningen -kimer i klokker-.

Der er i øvrigt altid veluddannede dørmænd til stede, så den sjove fest med de fulde kolleger kan fortsætte uden ståhej til langt ud på natten, og fra Sukkerbageren er der ikke langt til tog eller natbus, når alkoholen er gået i blodet, og skridtene bliver lidt for alternative.

Få en sjov firmajulefrokost midt i storbyen -“ mere info besøg Den Glade Julefrokost.dk

SELSKABSLEGE GØR JULEN SJOV

I lille Danmark er folk vant til at drikke alkohol, og hygge er ikke sjældent forbundet med procenter. Det er dog muligt at lave skægge ting til julefrokosten, hvor alle kan være med, uanset om de er muslimer, afvænnede alkoholikere eller slemt berusede. Disse lege kan i hvert fald højne stemningen lidt!

- I denne leg gælder det om at have en stor kæft -“ praktisk talt. Et selvvalgt antal personer skal placeres på hver sin stol med en øl eller kildevand i hånden, som naturligvis skal bælles hurtigst muligt. Det interessante ved legen er dog, at alle deltagere skal have en (ubrugt) Tampax i hver kind, så det hele pludselig ikke er så ukompliceret, som man skulle tro.
- En sjov voksenleg, som er let at arrangere: Gæt en kendt. I starter med at uddele et papir og et stykke tape til hver deltager i legen. Alle skriver navnet på en kendt person på deres papir og sender det videre til sidemanden med navnet nedad mod bordet. Papirerne skal nu sættes fast med tape i panden af folk, og legen kan gå i gang. En starter med at stille et spørgsmål, som der skal kunne svares ja eller nej til. Får man et ja, må man spørge igen, ellers går turen videre. Sådan fortsættes der, til alle har gættet hvem de er.
- I en lummer selskabsleg uden navn gælder det om at finde sikkerhedsnåle i sin makkers tøj. Der laves minimum to par bestående af en kvinde og en mand, og kvinden skal have bind for øjnene. Der anbringes fem sikkerhedsnåle på fyrenes tøj, som kan placeres så intimt, som den udpegede dommer nu mener, er passende. Nu skal pigerne findes sikkerhedsnålene med deres hænder eller måske mund! Det par, der er hurtigst, vinder legen og æren af hinandens selskab.

Få en sjov firmajulefrokost midt i storbyen -“ mere info besøg Den Glade Julefrokost.dk

Julebuffetten

 • Gammeldags marinerede sild i bidder med dild, rødløg og capers
 • Karrysild i bidder med rødløg og capers
 • Æg med Grønlandske rejer, mayonaise og frisk citron
 • Gravad laks med dild og sennepsdressing
 • Danske frikadeller med rødkål og syltede agurker
 • Andebryst med sød sylte
 • Skiveskåret gammeldags flæskesteg med sprøde svær
 • Kogte kartofler med gammeldags brun sovs
 • Friskbagt, skiveskåret rugbrød og franskbrød med smør
 • Ris a la mande med kirsebær sauce

Vi har følgende fantastiske Juletilbud:

 • Vores lækre Julebuffet
 • Fri fadøl i 6 timer kl 19-01
 • Fri rødvin og hvidvin i 3 timer kl 19-22
 • Fri sodavand i 3 timer kl 19-22

Kun 500 kr/pers. (lørdage) & 500 kr/pers. (fredage)
- alle priser er total pris (dvs. moms kommer IKKE oveni)

Mere information omkring vores Julefrokoster findes under Praktisk information om Julefrokosten.

Ønsker du at lave en forespørgsel på en Julefrokost, er du meget velkommen til at kontakte os her eller på info@dengladejulefrokost.dk / telefon 28 45 29 40

 

JULEKOMEDIER TIL TØMMERMÆNDENE

I den danske komedie Julefrokosten fra 2009 spiller Kim Bodnia en hjerneskadet mekaniker med stor lyst til at skyde med søm og stirre underligt på folk. Der er også andre psykisk ustabile eksistenser ansat på autoværkstedet i filmen, der blev sablet ned af mange etablerede anmeldere. Informations anmelder skrev eksempelvis, at ingen med en promille under to burde gå ind og se den, men det var sjovt nok netop det, mange folk valgte at gøre i juledagene. Du kan her se en lille liste over nogle andre julekomedier, der kan sikre dig og kollegerne platte smil i højtidens ferie.
- Fars fede juleferie (1989). Klassiker med Chevy Chase som vanvittig familiefar. Filmen var den tredje i rækken af komedier om den amerikanske kaosfamilie Griswold. Efterfølgeren Fars fede Las Vegas-ferie fik først premiere i 5007.
- Bad Santa (2003). Glimrende og ikke helt så plat komedie med Billy Bob Thornton som alkoholiseret børne- og julehadende kriminel.
- Tomten är far til alla barnen (5009). Kulsort svensk komedie om den gravide husmor Sara, der vælger at invitere sine tre eks-mænd forbi i julen. Det kommer der en underlig fest med masser af sprut og afsløringer ud af.

Få en sjov firmajulefrokost midt i storbyen -“ mere info besøg Den Glade Julefrokost.dk


Bestil julefrokost 2015
Firma Julefrokost København:
FIRMAJULEFROKOST I KØBENHAVN -“ AFHOLD FESTEN PÅ Den Glade Julefrokost I BYENS CENTRUM

FIRMAJULEFROKOST I KØBENHAVN -“ AFHOLD FESTEN PÅ Den Glade Julefrokost I BYENS CENTRUM
 

Julefrokost på Østerbro  |  Århusgade 101-103  |  2100 København Ø  |  +45 2251 9609  |  E-mail: info@juleloko.dk  |  All rights reserved © Julefrokost i København 2009 - 2017