Julefrokost i København

Firmafest i København

Firmafest i København
Bestil årets julefrokost 2015 - klik her   (Kun 500 kr. ex. moms per person)

Firmafest i København

FLYT FIRMAFESTEN TIL KØBENHAVNS MIDTBY

Når vi snakker firmafester og kunsten at arrangere dem, ja så er der nærmest tale om kunst på et højere plan. Alle kan vel blive enige om, at den skal lægges i København, men hvordan finder man et sted til festen, som passer alle -“ et sted, der ikke er for snobbet eller grimt til medarbejderne? Og hvad skal vi have at spise -“ kan det blive for fint eller dyrt? Og hvor skal restauranten ligge hen, hvis enhver fulderik skal kunne have en chance for at finde hjem efter en rigtig festlig aften?

Natklubben Den Glade Julefrokost i Sukkerbageren er Københavns svar på den gyldne middelvej med streg under gylden. Her er der DJ og dans til de yngre medarbejdere, men samtidig bløde sofaer, som der kan dases i, til alle os andre. Stedet serverer fra 500 kr. pr. næse en glimrende buffet med fri fadøl og fire forskellige slags kød, så det er noget mad, alle kan tåle og lide. Over 300 mennesker kan der være i det -lille- event-tempel ved Købmagergade, så chefens velvoksne mave skal der nok også blive plads til.

Firmafest i Kbh. K. -“ få mere inspiration her

SKØRE TEMAER TIL FIRMAFESTEN

Arbejder du i et københavnsk firma, der tænker i anderledes baner, kan I jo selv vælge at skabe underholdning til festen gennem stemning og udklædning. Kort sagt: Lav en temafest, der rykker! Vælg anderledes tøj og omgangsform end ellers i firmaet og få en fed fest med farverige -“ i ægte Den Glade Julefrokost-stil. Måske et af disse udklædningstemaer herunder kunne være noget til sommerfesten måske?!

1 Fest i knallertklubben. Tænk i overalls, Kansas-kluns og mentolcigaretter. Og måske en sort streg eller to på kinden.
2 Det wilde westen. Cowboys og indianere giver nu det hele lidt kulør, ikke?
3 Antikkens samfund. Tænk i romer-togaer og græske laurbærkranse. Garanti for en lidt sexet og løs stemning i firmaer!
4 Årsfest på gøglerskolen. Klovneudklædning eller slidt showbiz-tøj og ting, der kan kastes rundt med, måske du har lyst til at være sabelsluger til næste firmafest i København?

Så lidt koster det at afholde firmafest i centrum af København

FIRMAFEST MED OPFINDSOM UNDERHOLDNING

Måske sommerfesten i år skal være lidt anderledes eller der er tale om en unik konference eller et event i København, der skal rumme en smule faglig viden? Firmafester er jo forskellige, og det er underholdningsmulighederne så sandelig også. Vi har set på nogle af de lidt nyere og mere originale ideer af slagsen.

*Den tidligere dansktopsangerinde Anne Katrine Tove Brix på 34 år optræder som syngende telegram ved alle lejligheder. En sjov måde at sige tak for årets indsats til medarbejderne på.

*Hvis der skal være et fagligt indhold til firmafesten, kan forfatteren Søren Lillesøe hyres til et foredrag om kontordagligheden anno 2013. Han fortæller, hvordan en aktiv stressindsats i firmaet og et lavere sukkerindtag kan gavne BÅDE medarbejderne og bundlinjen.

*Den unge tryllekunstner Sunny Cagara optræder med en unik blanding af komik og magi, som han betegner som stand-up magic. Måske Casper Christensen kunne tage lidt ved lære af den idé?

*Et firma ved navn Mak & Par arrangerer events til fester, hvor deltagerne skal knække Da Vinci-koden kendt fra film og bøger. Hvordan det lige foregår tør vi ikke gætte på, men det lyder bestemt interessant og udfordrende for de små grå oveni.

Firmafest med fri fadøl på Den Glade Julefrokost. Klik her


Bestil julefrokost 2015
Firmafest i København:
Firmafest i København

Firmafest i København
 

Julefrokost på Østerbro  |  Århusgade 101-103  |  2100 København Ø  |  +45 2251 9609  |  E-mail: info@juleloko.dk  |  All rights reserved © Julefrokost i København 2009 - 2019