Julefrokost i København

Firmajulefrokost i København 2017

Firmafest i København 2017
Bestil årets julefrokost 2015 - klik her   (Kun 500 kr. ex. moms per person)

Firmafest i København 2017

Julefrokost på Østerbro arrangerer firmaarrangementer for op til 1.500 personer til julefrokost i København. Julefrokost på Østerbro står for en farverig julefrokost i København, som tilbyder både spisning & fri bar, dans til tidens fedeste musik.

Firmafest & underholdning med fantastisk underholdning fra vores DJ, book dit næste firma-arrangement på Julefrokost på Østerbro

Lækkert firma-arrangement med julefrokost i København:

Julefrokost på Østerbro tilbyder unikke historiske omgivelser perfekte til både større og mindre middagsselskaber.

Firmafest i København - Vær organiseret:

Start med en notesbog opdelt i sektioner for Budget, Location, tombola Elementer, Party Favors, mad og drikkevarer, invitationer, aktiviteter og underholdning. For selv den mindste picnic du bliver nødt til at besvare spørgsmål i hvert af disse områder, og den bærbare hjælper dig med at holde alt, hvad du har brug for på ét sted.

Start med dit budget. Selskabet vil give dig begrænset dollars til at bruge, og at budgettet vil diktere de fleste af dine beslutninger. Næste regne ud, hvor mange mennesker vil deltage. For firma skovture vi normalt tallet 80% af folk opfordres vil vise. Multiplicer dette nummer 2 og en halv til regnskab for deres ægtefæller og børn, og du skal have flere til at arbejde med dette giver mening.

Nogle virksomheder forøge deres budget ved at opkræve ansatte et mindre gebyr for begivenheden. Lyder gauche men hvis du har det på en forlystelsespark eller et vandland det kan være berettiget, og det vil hjælpe forhindre folk i at invitere den udvidede familier og alle deres venner.

Firmafest i København - Få Hjælp

Organisere de mere sociale medarbejdere i et udvalg. Ikke alene vil de give dig input til parti ideer, men ved at gøre dem en del af processen, kan du garantere, at der vil være mindre brummende om de lagte planer. Hverve ideer fra medarbejderne ved enten at indsamle svar på et kort spørgeskema eller oprette en forslagskasse.

Firmafest i København - Lad os komme væk

Hvis du normalt holder din firmafest omgivet af udstyr, computere, skriveborde, gemme merchandise og bunker af arbejde at gøre, det er hårdt for personalet at komme ind i ferie ånd. Flyt til et andet, mere festlige hjemmeside. Men hvis du ikke ønsker at gå til hotellet eller restauranten rute, synes uden for feltet, og vælger et kunstgalleri, dag-krydstogtskib, museum, Country Inn, skøjtebane eller andre ikke-traditionelle locale. Eller fløjls-banden på en chartret bus, serverer snacks-on-the-go og tur din byens ferie lysdisplays.

Firmafest i København - Det er det sæson for at give

De fleste mennesker kan lide at give til velgørende i feriesæsonen. Gør det nemt for dine medarbejdere til at gøre dette ved at oprette et område på den part, hvor de kan donere ikke-fordærvelige fødevarer og uindpakket legetøj. Disse så kan blive indsamlet og doneret til velgørende formål eller to i dit område.

Firmafest i København - Når musikken flytter dig

Hvis du ikke har råd til at bringe i et live band og DJ, i det mindste give en lydkvalitet system med en multi-disk afspiller. Spørg dine medarbejdere til at bringe i deres yndlings-CD'er, indstille afspilleren på tilfældige spiller, og derefter sætte en person med ansvar for regelmæssigt at ændre album for at sikre en bred vifte af musik. En anden farbar vej for musik er brugen af din "in-house" talent bank. Musikalske geni kan bo i din medarbejder rækker.

Firmafest i København - Fred på Jorden

Når partiet er holdt i eftermiddag, er det forståeligt, hvis det er en medarbejder, der kun affære. Men hvis det er en aften arrangement, som gør dine ansatte til at bringe deres ægtefælle eller en gæst vil gå langt for at holde fred, i det mindste i deres hjem. Hvis du planlægger en familie begivenhed, skal du sørge for at planlægge ekstra-særlige aktiviteter, forfriskninger og gaver til unge.

Firmafest i København - Vær ansvarlig

Levere festlig og lækker ikke-alkoholiske drikkevarer til teetotalers. Afhængig af omstændighederne, er det muligt, at du måske finde dig selv ansvarlig, hvis en medarbejder forårsager en ulykke, mens man kører hjem beruset fra din fest. Enten begrænse alkoholforbruget, give de ansatte et lift hjem, eller oprette en udpeget chauffør samkørsel.

Firmafest i København - Det er bedre at give - rigtige gaver

Når du vælger en gæst gave eller take-home Gunst, undgå et emne emblazoned med dit firmas logo. Ligegyldigt hvor attraktivt eller nyttigt, at det stadig fungerer som en reklame speciale snarere end en sand gave. En perfekt til stede er en personlig med navnet på gæsten eller i det mindste en, der er blevet specielt udvalgt til at individuelle.

Denne tid af året giver dig den ideelle mulighed for at belønne dine medarbejdere med en festlig pause fra deres daglige gøremål. Deres særlige lejlighed kan også være en tid for dem til ikke kun at blande og blande sig med hinanden, men måske med kunder eller klienter, som godt. Din varm, venlig og sjov indsamlingen vil blive husket og værdsat af dine gæster, indtil næste feriesæsonen.

Firmafest i København - Firmaskovtur - afslut dagen på Den Glade Julefrokost

Start dit firmaarrangement ud til højre med en grill tema invitation.

Gør din pavillon nemt at finde og festligt at starte med en regnbue af imprintede balloner.

Ønsker et usædvanligt tema til din picnic? Hvad med en Luau? Vores Lulu af en luau tema er fyldt med gode ideer. For nogle fantastiske luau dekorationer og favoriserer tjek vores PartyStore.

Billede af alle børnene kravlede over en bunke slik efter sprænge åbne en piñata! Laugh out loud sjovt for alle.

Der er mange grunde til at have et selskab picnic.

 • De bygger selskab moral.
 • De viser påskønnelse for de ansatte og deres indsats.
 • De viser vilje til ansatte og deres familier.
 • De styrker teamwork.
 • Men nummer 1 grund til at have et selskab picnic er at have det sjovt!

Selvfølgelig, som alle har det sjove kræver hårdt arbejde, men hvis du følger et par enkle forslag din picnic vil være umagen værd.

Vælg en placering

Prøv at finde en reserveret spot for din gruppe. Hvem ønsker at politiet andre grupper og konkurrerer over bolden felter eller hestesko grave? Sørg for, at du har nok plads til din gruppe. Det er en skovtur, så folk vil gerne plads til at bevæge og børn vil gerne udforske og køre over det hele. Prøv at finde et sted, der tilbyder alternativer til aktiviteter. Du vil sandsynligvis gerne have en bold felt og gruber for sikker, men du kan også finde steder, som har vandrestier eller paddleboats. Selvfølgelig skal du have en pavillon just in case det regner.

Mange virksomheder vælger forlystelsesparker, og de kan være en blast. Det er svært at få gruppen alle sammen selv, og du vil ikke have meget i vejen for koncernens aktiviteter. Disse parker er formentlig en bedre løsning for større virksomheder, der ville få svært ved at finde en parkeringsplads indstilling stort nok til tusindvis af mennesker.

Firmafest i København - Spil, aktiviteter og underholdning

Det er en skovtur, så alle bør have tonsvis at gøre! Her er et par hurtige ideer

 • Carnival Game boder
 • Hestesko
 • Volleyball (bringe en netto fra hjemmet)
 • Face malere
 • Paddle Boats
 • Klovner
 • Karikatur Kunstnere
 • Softball Spil
 • Petanque spil
 • Ponyridning
 • Fodbold Frisbee
 • Piñata bash
 • Sack løb, æg toss, trillebør løb, etc til børnene.
 • Det er en stor liste. Pick hvad der virker for din gruppe og huske alle børn gerne vinde noget. Du vil sandsynligvis gerne have at udpege en person, som de spil koordinator.

 

Firmafest i København - Indbydelser, dagsordener, Raffles, og fødevareminister

Prøv at sende dine invitationer ud mindst 30 dage før arrangementet. Sommertid er travl for alle, så få på folks kalender så hurtigt som muligt. Firma skovture er sjovt, så brug en invitation, som skriger fest. Party411's Creations for Du vil give skræddersyede invitationer med dit firmas logo. En anden stor mulighed er en personlig candy bar indpakning bruges som en invitation. Dine medarbejdere vil gemme indpakning og spiser slik ... og de helt sikkert ikke vil glemme invitere! Spørg efter en RSVP. Det vil hjælpe med din planlægning.

Forbered en dagsorden for dagen, så folk ved, hvor de skal være. Du ønsker ikke at lave mad hele dagen, så lad folk vide du serverer 3-5 og softball spillet er på 2, og tombola på 6, osv. Kontakt Custom Dronningen for at få hjælp med en pakke, der binder din invitation , RSVP, slik barer og dekorationer til én stor tema til din picnic!

Raffles er en fantastisk måde at gnist interesse i picnic. Mange af vores kunder beder om donationer fra andre selskaber. Det tager tid at hverve en tombola præmier, og det bør være en opgave for et udvalg, ikke en eneste person! Prøv at have en stor Grand Prize. Det skaber spænding og selvfølgelig kan du ikke vinde, hvis du ikke er til stede på picnic. En anden stor ting om lotteri er de tvinge alle til at gå sammen i mindst en del af dagen. Picnics tendens til at spredes ud, og det er rart at have alle i en central plads

Mad er vigtigt! Din picnic kan opfyldes, potluck, eller har din chef kok hotdogs og burgere på grillen. Husk dit budget vil diktere, hvad du kan eller ikke kan gøre. Uanset den endelige beslutning lad dine medarbejdere vide, hvad de kan forvente. Du kan finde folk kan være meget imødekommende, så længe de ved, hvad der er op på forhånd. Glem ikke at gøre alkohol kendte politik.

Firmafest i København - Dekorationer og Party Favors

Du virkelig ønsker at skabe en festlig atmosfære. Picnic grunde kan dække et stort område, så har nogle skiltning til direkte dit glade picnickers. Du vil måske have en central placering for at uddele favoriserer, mad eller drikke billetter, eller endda navneskilt. Endnu en gang, kan den part, Girl hjælpe dig med tegn eller karikaturer af chefen til at sætte fut i pavillonen. Eller få en professionelt lavet banner fra Shindigz. Påtrykt balloner altid liver op et sted, og de er rigtig sjovt for børnene. For part favoriserer forsøge vandflasker med personlige etiketter. De er nyttige.

Bestil julefrokost 2015
Firmajulefrokost i København 2017:
Firmafest i København 2017

Firmafest i København 2017
 

Julefrokost på Østerbro  |  Århusgade 101-103  |  2100 København Ø  |  +45 2251 9609  |  E-mail: info@juleloko.dk  |  All rights reserved © Julefrokost i København 2009 - 2019