Julefrokost i København

Firmafestunderholdning

Firmafest & Underholdning
Bestil årets julefrokost 2015 - klik her   (Kun 500 kr. ex. moms per person)

Firmafest & Underholdning

PRØV EN FJOLLET FIRMAFEST PÅ DEN GLADE JULEFROKOST

Underholdning står i høj kurs nu om stunder, når der er firmafest på programmet. Tabloidavisen B.T. regnede for et par år siden ud, at de danske bookingbureauer omsætter for svimlende 700 mio. kroner om året, så det er ikke småpenge, de danske firmaer bruger på at inspirere medarbejderne eller gøre dem glade. Konceptet firmafestunderholdning er kommet for at blive!

Thomas Eje koster efter sigende 100.000 kr. at hyre som konferencier, så det er nok ikke så underligt, hvis din chef foretrækker underholdning med Richard Ragnwald til 15.000 kr. Et populært og billigt alternativ til begge kunstnere kunne imidlertid være at afholde firmafestenDen Glade Julefrokost, der er et af Københavns fremmeste event- og festpaladser. Her tilbydes firmaer et stort tag selv-bord med fri fadøl fra 500 kroner per person, og der er ofte små events med gøglere eller sabelslugere i løbet af aftenen for at peppe festen lidt op. Kort sagt: Høj skum, fri underholdning og DJs med sans for slagere. Det er vel alt, man kan forlange, når kollegerne skal være fulde og sociale?

Der er i alt plads til 350 mennesker på Den Glade Julefrokost, så der kan også skabes muligheder for de lidt større selskaber.

Læs alt om firmafester Købmagergade

EVENTS DER GIVER HUMØR

En firmafest skal først og fremmest være sjov og vedkommende, så glem alt om det store faglige indhold netop den aften, I skal mødes for at fejre foretagendet. Det, medarbejderne sætter pris på, er små ting, der gavner det sociale og sammenholdet ved at skabe højt humør og god underholdning. Apropos finanskrisesnakken følger her nogle aldeles gratis glæder, nemlig forskellige selskabslege, der kan udføres i købet af aftenen. God fornøjelse!

1: Gæt en kendt
I starter med at uddele et papir og et stykke tape til hver deltager i firmafestens leg. Alle skriver navnet på en kendt person på deres papir og sender det videre til sidemanden med navnet nedad mod bordet. Papirerne skal nu sættes fast med tape i panden af folk, og legen kan gå i gang. En starter med at stille et spørgsmål, som der skal kunne svares ja eller nej til. Får man et ja, må man spørge igen, ellers går turen videre. Sådan fortsættes der, til alle har gættet hvem de er.

2: Tampax-udfordringen
I denne leg gælder det om at have en stor kæft -“ praktisk talt. Et selvvalgt antal personer skal placeres på hver sin stol med en øl eller kildevand i hånden, som skal bælles hurtigst muligt. Det interessante ved legen er dog, at alle deltagere skal have en (ubrugt) Tampax i hver kind, så det hele pludselig ikke er så ukompliceret, som man skulle tro!
3: Tv-avis for viderekomne
Her gælder det om at improvisere en tv-avis, fx med chefen som nyhedsoplæser! I laver nogle hold på ca. 3-4 deltagere, der på skift skal stå for nyhedsformidlingen og alle være -på skærmen- i løbet af aftenen. Den ansatte, der arrangerer tv-avisen laver på forhånd mindst 50 gule sedler m. underlige ord, der er svære at få med i en tv- avis. Man kan evt. lave en rigtig skærm på forhånd ved at skære hul i en stor papkasse og male knapper o.l. foran. Hver oplæser skal efter få sekunder have det første ord i hånden, der så skal integreres i talen. I alt 5-6 underlige stikord bruges undervejs pr. person. Det hold, der kåres som bedst til at levere underholdningen, vinder.

Book en firmafest med kalvesteg og fri fadøl

TEMAFESTER -“ FOR FIRMAET DER LAVER UNDERHOLDNINGEN SELV

Hvis I arbejder i et firma, der tænker i anderledes baner, kan I jo også vælge selv at skabe underholdningen gennem stemning og udklædning. Kort sagt: Lav en temafest, der batter ved at vælge anderledes tøj og omgangsform end ellers i firmaet -“ en idé, Den Glade Julefrokost sikkert vil sætte pris på, da det skaber ekstra festlige og sjove rammer til firmafesten.

Måske et af disse udklædningstemaer kunne være noget for jer?
- Romertiden. Togaer og hvide, lette gevandter gør det hele sexet og løssluppent.
- Det vilde vesten. Cowboys og indianere giver nu det hele lidt kulør, ikke?!
- Vikingetiden. Noget med barske sværd, skind, pels og sjove hjelme. Folk bliver nok sværere at genkende, end man skulle tro.
- Playboy Mansion. Vilde VIP-jakkesæt og kvinder i lyserødt, tætsiddende kluns skaber morsomme situationer og nærgående kontakt mellem medarbejderne, der ankommer i limousiner og dyre amerikanerbiler.

Prøv en underholdende firmafest på Den Glade Julefrokost i København


Bestil julefrokost 2015
Firmafestunderholdning:
Firmafest & Underholdning

Firmafest & Underholdning
 

Julefrokost på Østerbro  |  Århusgade 101-103  |  2100 København Ø  |  +45 2251 9609  |  E-mail: info@juleloko.dk  |  All rights reserved © Julefrokost i København 2009 - 2019