Julefrokost i København

Julefrokost Firma

JULEFROKOST FOR FIRMAER -HOLD EN FED FIRMAFEST I CENTRUM AF KØBENHAVN
Bestil årets julefrokost 2015 - klik her   (Kun 500 kr. ex. moms per person)

JULEFROKOST FOR FIRMAER -HOLD EN FED FIRMAFEST I CENTRUM AF KØBENHAVN

Hvad er sjovere end at betragte chefen med et slips om panden og hænderne foldet hen over ølmaven -“ siddende midt på dansegulvet, hvor han er faldet i dyb søvn? Konceptet firmajulefrokost er både pinligt og vanvittigt sjovt på samme tid.

Hvis I vil have en farverig fest, hvor der ikke skal tænkes i praktiske baner eller fabrikation af mad, kan I vælge at booke et arrangement på Den Glade Julefrokost i hjertet af København. Fra kun 299 kr. får I en julebuffet med ni forskellige retter og dessert, og der er normalt gratis adgang til natklubben og fri adgang til våde varer i et vist tidsrum, så stemningen ikke går -juledød- før tid. Dansestedet i Sukkerbageren er desuden et velbesøgt sted med god stemning og veluddannede dørmænd, så der ikke bliver ballade, når chefen skøjter rundt på bardisken i en brandert. Lad Den Glade Julefrokost om det høje skum, og så bliver der hygge resten af aftenen!

Book en farverig firmajulefrokost - for info se Den Glade Julefrokost.dk

LIDT GOD JULEHUMOR: REGNESTYKKET OM SANTA CLAUS

Der florerer mange ondsindede rygter på nettet om, at julemanden er gået bort. Lad os fastslå, at vi lever i nutiden, og et kriseår som 2013 emmer ikke ligefrem af sagn om flinke oldinge, der deler dyre gaver ud til børn af fattiglemmer gennem skorstene. Der er desuden en del viden, der taler for, at julemanden måske aldrig rigtig har eksisteret. Ja, man kan jo bare prøve at regne lidt på det -“ sådan rent naturvidenskabeligt.

Der er cirka to milliarder børn (max 18 år) på jorden. Imidlertid skal julemanden ikke besøge muslimer, hinduer, jøder eller buddhister, hvilket reducerer antallet til 15 % eller 378 millioner. Med et gennemsnit på 3,5 børn per husstand er der altså 108 mio. husstande at besøge, hvis der blot er ét artigt barn i hver husstand. Julemanden har pga. jordens forskellige tidszoner og rotationer ca. 31 timer at klare sit arbejde i, idet vi antager, at han rejser fra øst mod vest. Det svarer til, at han skal besøge over 950 husstande pr. sekund.

Giver det julemanden stress? Ja. Er det umuligt at nå? Ja. Burde han være død for længe siden? Ja, og spørgsmålet er, om sådan en Superman nogensinde har levet på vores jord. I øvrigt kan et konventionelt rensdyr max. løbe ca. 30 km i timen, så vi kan vist konkludere, at selv flyvende Rudolf må være et usselt tegneseriepåfund af rang!

Book en farverig firmajulefrokost -“ for info se Den Glade Julefrokost.dk

FODBOLD-JULEFROKOSTER DER GIK AMOK

Sportsmænd har ofte et kedeligt og knastørt image i medierne, men indimellem er der lyspunkter. Især mod slutningen af året, hvor fodboldklubberne fejrer julen med en tår eller ti over tørsten. Interesseret? Læs med her.

- Manchester Uniteds julefrokost kammede over i 2007, hvor Rio Ferdinand arrangerede festen. Spillerne havde drukket tæt i mere end 15 timer, da Wayne Rooney forsøgte at lægge billet ind hos nogle af de inviterede kvinder ved at parre sig med en elektrisk guitar.
- Manchester Citys ditto i 2004 var også noget af en skandale. Udklædningsfesten løb af sporet, da Joey Barton brændte hul i de andre deltageres kostumer, men det gik først rigtig galt, da han røg i slagsmål med en ungdomsspiller, som fik en tændt smøg presset ind i øjet.
- Stig Tøfting blev i 2004 fyret oven på en julefrokost i AGF. Han var røget i håndgemæng med medspiller Søren Pedersen, hvis skjorte blev revet itu under balladen.
- West Ham-spilleren Hayden Foxe drak engang så meget til klubbens fest, at han forvekslede den pågældende natklubs bar med pissoiret. Puha, for en omgang!

Book en farverig firmajulefrokost -“ for info se Den Glade Julefrokost.dk


Bestil julefrokost 2015
Julefrokost Firma:
JULEFROKOST FOR FIRMAER -HOLD EN FED FIRMAFEST I CENTRUM AF KØBENHAVN

JULEFROKOST FOR FIRMAER -HOLD EN FED FIRMAFEST I CENTRUM AF KØBENHAVN
 

Julefrokost på Østerbro  |  Århusgade 101-103  |  2100 København Ø  |  +45 2251 9609  |  E-mail: info@juleloko.dk  |  All rights reserved © Julefrokost i København 2009 - 2018