Julefrokost i København

Julefrokost i København 2017

Julefrokost i København – Læs om billige julefrokost i København
Bestil årets julefrokost 2015 - klik her   (Kun 500 kr. ex. moms per person)

Julefrokost i København – Læs om billige julefrokost i København

JULEFROKOST I KØBENHAVN 2017 

Også i 2017 er København og Østerbro pakket med velbesøgte barsteder med højtskummende fadøl, og selvom vi nærmer os december, er de søde danske piger iført sparsom beklædning i kulden. Med undtagelse af en nissehue altså.

Når der afholdes Julefrokost i København, er det i hvert fald ikke drikkevarerne, der bliver sparet på. Snaps og stærk juleøl samt svinekød og sildemadder står på menuen mange steder, og de traditionelle rammer gør, at folk hygger sig. Ja, nogle endda lidt for meget, så de ender i politiets detention for at sove branderten ud.

Hvis du søger et godt sted at afholde årets julefrokost i firma- eller foreningsregi, er gode råd dyre. For hvordan kan de hjemlige, hyggelige rammer forenes med en fest udenbys, hvor folk kan føle sig sikre og der ikke er langt til S-tog eller natbus? Tillad os at foreslå en farverig julefrokost hos Julefrokost på Østerbro København. Der bliver taget hånd om alt fra mad og drikkevarer til oppyntning og stemning, så du kan få frigjort tid til julens familiefester og årets gavemaraton.

Og så bliver det endda en julefrokost til en billig penge. Fra 395 kr. får I en julebuffet med ni forskellige retter og ris a  la mande til dessert, og dans aftenen igennem. 

Kig nærmere på hjemmesiden: Julefrokost i København nærmere betegnet Julefrokost på Østerbo

SNAPS - EN DEL AF JULEFROKOSTEN

Snaps eller akvavit er i den grad en gammel og traditionsbunden drik, som vi forbinder med jul. Ordet snaps, der stammer fra tysk, dukker op i Danmark i 1700-tallet. Der er i starten lige så meget tale om et medicinsk produkt som et nydelsesmiddel for fulde folk. Blandt andet apotekerne i det gamle København fremstiller den stærke spiritus med tilsatte urter, der skal give folk velvære helt ned til tåspidserne. Snapsen laves af kartofler og korn og er populær blandt høj som lav, ja selv kongen drikker det.

Der findes over 2.500 lovlige brænderier i Danmark ved starten af 1800-tallet, og 273 af dem ligger i hovedstaden, så vi kan nok regne ud, at der har været afholdt en del fester og julefrokoster i København dengang. De mest kendte snapsemærker kommer til i løbet af dette århundrede, blandt andet den jyske købmand Anthon Brøndum opfinder her en variant.

Nu til dags er snapsen stadig populær, men dog mere udpræget som højtidsdrik end før. En del folk blander også deres egne kryddersnapse med fx pors eller slåen i.

Sjov Julefrokost i København? Tjek: Julefrokost på Østerbro


SCOR JULEN IND I KØBENHAVN

Når julen skal fejres på behørig vis, går promillen op, og forstanden ud. Det er der nok en del mandfolk, der kunne finde på at udnytte til en billig scoring, og hvorfor dog ikke? Vi har set på, hvordan julen fejres på forskellige sprog, så du er udstyret til en våd og vild julefrokost i København. Den Glade Julefrokost, hvor der efter sigende kommer mange kønne udenlandske studerende, har julefrokoster det med at trække godtfolk til!

- Glædelig jul på norsk: Gledelig jul!
- Glædelig jul på tysk: Frohe Weihnachten
- Glædelig jul på finsk: Hauskaa joulua
- Glædelig jul på fransk: Joyeux Noel
- Glædelig jul på italiensk: Buon Natale
- Glædelig jul på slovakisk: Vesele vianoce!
- Glædelig jul på fiji: Me Nomuni na marau ni siga ni sucu dei na yabaki vou

Afhold årets julefrokost i København - mere info besøg Den Glade Julefrokost.dk

Bestil julefrokost 2015
Julefrokost i København 2017:
Julefrokost i København – Læs om billige julefrokost i København

Julefrokost i København – Læs om billige julefrokost i København
 

Julefrokost på Østerbro  |  Århusgade 101-103  |  2100 København Ø  |  +45 2251 9609  |  E-mail: info@juleloko.dk  |  All rights reserved © Julefrokost i København 2009 - 2019