Julefrokost i København

Julefrokost 2013

JULEFROKOST 2013 - HOLD EN FESTLIG JULEFROKOST I KØBENHAVN
Bestil årets julefrokost 2015 - klik her   (Kun 500 kr. ex. moms per person)

JULEFROKOST 2013 - HOLD EN FESTLIG JULEFROKOST I KØBENHAVN

Pakkekalender, julegaver, gløgg-sammenkomster, hjemmelavet retter og bagværk i lange baner. Der er rigtig meget at se til i julens Danmark, men en moderne, stresset hverdag kan sagtens forenes med hjemlig hygge og ægte fest. I hjertet af København kan I booke en julefrokost på det populære sted Den Glade Julefrokost. Her vil der blive taget hånd om alt fra mad og drikkevarer til oppyntning og festlig stemning, så der vil blive frigjort tid til alt det andet sjove, december nu engang kan indeholde i år 2013.

Fra bare 500 kr. får I en julebuffet med ni forskellige retter og mormors ris à la mande til dessert. Derudover er der fri adgang til natklubben og alskens drikkevarer ad libitum, så stemningen får et ekstra hak opad. Den Glade Julefrokost har eksisteret i en del år i Sukkerbageren ved Købmagergade i København og ligger tæt på S-tog og anden kollektiv transport. Nok meget praktisk, når gæsterne skal zig-zagge hjem i plakatstiv tilstand. Stedet har næse for slagtilbud på barkortet og sjove events med artister og gøglere, så det bliver i hvert fald ikke kedeligt, når vi snakker julefrokost 2013. Vel mødt!

Book julefrokosten for 2013 allerede nu – mere info besøg Den Glade Julefrokost.dk

JULEFROKOST-TRIVIA

Når der skal hygges ved juletid, er der nu ikke noget som et spil Trivial Pursuit og en kop dampende hed gløgg. Vi har imidlertid ikke rettighederne til at lægge det geniale brætspil online, så du må her nøjes med en række tankevækkende facts om julefrokoster. Spred dem gerne til den næste spilaften eller brug dem, når du er i festligt lag og vil bidrage med lidt underholdning.

- Julemanden er som figur baseret på Sankt Nikolaus, en tyrkisk biskop.
- Ordet julefrokost udløser 473.000 hits på søgemaskinen Google.
- Julemandens slæde bliver trukket af nøjagtig ni rensdyr.
- Salget af fortrydelsespiller i Danmark plejer at stige med 25 % i de store julefrokostweekender.
- I 65 % af alle opståede julefrokost-ulykker er det mænd, som kommer til skade. Måske ikke så overraskende, hvis man spørger kvinderne …
- Julens ellers usunde rødkål indeholder mange kostfibre til at hjælpe fordøjelsen på vej.
- I nabolandet Sverige spiser man ofte pølser juleaften. En lidt anderledes tradition!
- Hovedingredienserne i en traditionel julefrokost udleder 3,3 kg. CO2 per person.

Book julefrokosten for 2013 allerede nu – mere info besøg Den Glade Julefrokost.dk

SJOVE LEGE TIL ÅRETS JULEFROKOST

Endnu et fact: I Danmark er folk vant til at drikke alkohol, og hygge er ikke sjældent forbundet med procenter. Det er dog muligt at lave sjove ting til julefrokosten, hvor alle kan være med, uanset om de drikker vand eller livets vand – som akvavit jo hedder, hvis man oversætter det oprindeligt latinske ord direkte til dansk. Disse sjove selskabslege kan nok hjælpe lidt på stemningen i 2013.

1 - Hvis der er vinkendere med til festen, kan man lege denne onde leg. Der er tale om en klassisk pakkeleg, hvor man anvender en seks-sidet terning, men med den forskel, at pakken slet ikke skal være pakket ind – og der er kun tale om vin som gevinst. Ideen er her, at man skal spille om flaskerne og papvinene, for det skal jo være lidt sjovt! Man stiller et æggeur på ti minutter, og hver gang der slås en sekser, må man tage en vin fra en anden. Enkelte gæster vil måske ende uden en vin og vil så skulle gå tiggergang hos de øvrige personer for at få en ”skid” på under julefrokosten.

2 - Hvis I ikke går af vejen for en omgang sport til julefrokosten, kan det anbefales at dyrke lidt sokkebrydning. Var det ikke noget? Ideen er her at lave en slags turnering, hvor I skal kæmpe én mod én i denne ædle disciplin. Alle deltagere skal bære en skisok på højre fod, og det gælder naturligvis om at hive sokken af sin modstander, før han når at gøre det mod en selv.

3 – Ready, steady, go! I denne konkurrence gælder det om at puste noget uld ud over kanten af et firkantet bord, før modstanderen får det blæst lige forbi i den ende, hvor du selv står placeret. En sådan scoring giver et point, og man fortsætter til ti point i alt. Legen er sjovest med fire deltagere på én gang. Uldtotten kan evt. skaffes ved at skære lidt i en fuld kollegas dynejakke – alle kneb gælder, når man er til julefrokost.

Book julefrokosten for 2013 allerede nu – mere info besøg Den Glade Julefrokost.dk

Bestil julefrokost 2015
Julefrokost 2013:
JULEFROKOST 2013 - HOLD EN FESTLIG JULEFROKOST I KØBENHAVN

JULEFROKOST 2013 - HOLD EN FESTLIG JULEFROKOST I KØBENHAVN
 

Julefrokost på Østerbro  |  Århusgade 101-103  |  2100 København Ø  |  +45 2251 9609  |  E-mail: info@juleloko.dk  |  All rights reserved © Julefrokost i København 2009 - 2018