Kidrobot & Legetøj

Kidrobot - det fedeste legetøj

Fandt du det du søgte? Ellers søg via Google her
Tilpasset søgning
Kidrobot er noget af det fedeste legetøj. Kidrobot er specielt kendt i USA, hvor der ofte opstår stor kø foran legetøjsbutikkerne hvor mange håbefulde børn venter på lige speciel den kidrobot de ønsker sig.


Kidrobot er en producent og forhandler af designer legetøj grundlagt i 2002 af Paul Budnitz, med speciale i kunstner-skabt legetøj og import fra Japan, Hong Kong, og Europa. Kidrobot har et kommercielt websted, samt drift af detailforretninger i New York, San Francisco, Los Angeles, Miami Beach, og Toronto, Canada. Der er i øjeblikket en pop-up-butik i Dallas, Texas. De fleste produkter er produceret i begrænset antal og er eller bliver, samlerobjekter. Hver af de tre butikker har et galleri af designer legetøj og relateret kunst, og ofte vært kunstner afmønstring for at fejre udgivelsen af limited edition tal, såsom Bondage Labbit af Frank Kozik.


Som producent af designer legetøj, er Kidrobot kendt for sin proprietære Dunny og Munny tal, blød vinyl figurer, der ligner tegneserie dyr baseret på by-graffiti og stencil kunst. Kunstnere og designere er bestilt til at skabe Dunnys, mens Munnys frigives umalet som "tomt lærred" gør-det-selv stykker. Bidragende kunstnere omfatter Swizz Beatz, Ed Templeton, Mike Shinoda (Linkin Park, Fort Minor), Shepard Fairey (Obey Giant), Futura 2000 (Mo'Wax), Jamie Hewlett (Tank Girl, Gorillaz), MF Doom (Madvillain), HuckEt udvalg af

Kidrobot tal er foretaget af Urban Outfitters, både online og i butikker over hele USA Samlerobjekt Dunny's er blevet solgt i begrænset oplag boks sæt. Mange ældre Dunnys er meget sjældne, og kan kun findes online via ebay til højere priser end de oprindelige Kidrobot detailpriser.

Ud over legetøj og dukker, producerer Kidrobot limited edition beklædning, især skærm-trykt t-shirts og hættetrøjer (typisk i udgaver af 256) byder Kidrobot tegn. De er begyndt at samarbejde med mange store virksomheder som Lacoste, og kunstnere som Tilt. Lacoste og Kidrobot gør limited edition sneakers med levende farver og mønstre, der er varemærke tilhørende Kidrobot. De strækker sig fra omkring 175,00 dollar per par. Kidrobot også gør monogram poser med kunstneren Tilt. ($ 90,00-$ 150,00.) Den nye tøjkollektion til kvinder og mænd kommer i funky lyse og farverige farver kombineret med kunstnerisk aldrig før set tegn. Disse beklædningsgenstande ofte sælger gennembrud inden for få minutter online, og er kendt for at skabe lange linjer i deres butikker. Selv Kidrobot beklædning er primært sælges i egne butikker, nogle beklædningsgenstande sælges også i Barneys NY butikker samt forkant butikker såsom Sneaker Bistro Boutique i Patchogue NY.
Kidrobot er ejet af Wild Brain, og er ikke associeret med Giant Robot, magasinet for Asian American pop kultur, eller detailforretninger af samme navn.
I august 2008, samarbejdede Kidrobot med smykker designer, Tarina Tarantino, at lancere et begrænset oplag smykke linie, Kidrobot med Tarina Tarantino.
Der er også en Kidrobot tema værelse på CIRCA natklub i Toronto Canada.

Spil sjove spil online:


Play Games at AddictingGames


iRapTus anbefaler følgende sites:

Billig Julefrokost 2017   |    Væddemål & Oddset   |    Zenegy lønsystem   |    Julefrokost København 2017   |    Blodtransport   |    Cocktails med sake   |    Brikker   |