Julefrokost i København

København Firmafest

Københavns fedeste firmafest - Hold den på Den Glade Julefrokost
Bestil årets julefrokost 2015 - klik her   (Kun 500 kr. ex. moms per person)

Københavns fedeste firmafest - Hold den på Den Glade Julefrokost

HOLD EN FANTASTISK FIRMAFEST I MIDTEN AF KØBENHAVN

Københavns centrum byder på smukke rammer i form af gamle bygninger ved Strøget og pladser og mindesmærker med sjæl. Årets firmafest skal selvfølgelig placeres her, hvor der er flot og historisk og samtidig let adgang til offentlig transport om natten, så hvorfor ikke gøre noget ved tingene nu?

Det var i øvrigt i Københavns midtby, at Christian d. 7. baldrede ruder i sin ungdoms rus og flirtede med en prostitueret kaldet Støvlet-Catrine, men vi skal ikke trætte jer med mere viden om denne historiske parentes. I det gamle forlystelsescentrum Købmagergade ved Strøget ligger nemlig Den Glade Julefrokost -“ en populær natklub, der kan huse 350 mennesker, så der er nok plads til dit firma-arrangement også. Rammerne er pæne, men samtidig afslappede og hyggelige, så alle kollegerne kan føle sig velkommen uden at have dyre balkjoler eller -pingvin--jakkesættet på.

Den Glade Julefrokosts lækre firma-buffet med bl.a. kalvesteg og stegt svinekam kan fås fra blot 500 kr. pr. person. Og det beløb inkluderer endda fri fadøl. Måske I skulle tage og prøve at flytte firmafesten hen i disse nye lokaler i år? København kan byde sig til med fristelser af enhver art!

Køb en fed firmafest i København til dine medarbejdere

OVERVURDEREDE FIRMAFEST-INDSLAG

Hvis firmafesten i jeres virksomhed ikke lige bliver afholdt på Den Glade Julefrokost, kan der let blive tale om høje udgifter til forplejning, og man må heller ikke glemme det show, man mange steder poster penge i for at underholde de ansatte. Efter finanskrisen er mange virksomhedsledere nok begyndt at tænke lidt i sparebaner, men ikke alle. Eksemplerne her tyder i hvert fald på, at underholdningen indimellem også kan være liiidt for dyr i forhold til det produkt, der bydes på.

Et sangshow på sølle 12 minutter med gammeljomfru Susan Boyle fra Britain's Got Talent koster cirka 1 mio. dkr. Og sikkert også mere, hvis du fortæller, at festen skal afholdes i København og ikke England.

X Factor-deltageren Mohamed (ja, vi har heller ikke hørt om ham) koster over 25.000 kroner for firmaer at hyre. Om der er tale om sang eller playback melder historien ikke noget om.

Det efterhånden knap så kendte eller moderigtige komikerpar John og Aage koster ifølge avisen B.T. omkring 20.000 kroner at hyre pr. optræden.

Sheik Mohammed bin Rashid al Maktoum af Dubai er en meget rig mand. Under åbningen af et hotel fyrede han for nogle år siden fyrværkeri af for tre millioner dollar! Et stort Tivoli-batteri og nogle vilde raketter var slet ikke nok.

Firmafest i København. Få flere tips til afholdelsen her

FIRMAFEST GAV KØBENHAVNS POLITI GRÅ HÅR

En af de absolut værste firmafester, København har oplevet gennem årene, må næsten være den, Bellacentret afholdt i sommeren 2004. Politiet fik i hvert fald nok at se til og måtte tilkalde ekstra hjælp for at få styr på den vilde fest, hvor 7 ud af 30 ansatte blev anholdt.

Der var tale om en yderst tørstig sommerfest, der havde varet hele dagen. Selskabet var allerede blevet bortvist fra en restaurant, da de rundede Australian Bar i indre København for at slutte dagen med manér. På denne bar fortsatte alkoholindtaget imidlertid med uformindsket styrke, og flere ansatte fra firmaet kom op at slås indbyrdes, ligesom toilettet på stedet også blev ødelagt af deltagerne. Det ubehøvlede og noget sære selskab nægtede dog at forlade baren, og så blev der ringet efter politiet ved 18-tiden. Bellacentrets festdeltagere valgte endda at gå løs på ordensmagten ved dennes ankomst. Festen endte altså i detentionen for mange af de fulde gæster.

Prøv en københavnsk firmafest med det hele på Den Glade Julefrokost


Bestil julefrokost 2015
København Firmafest:
Københavns fedeste firmafest - Hold den på Den Glade Julefrokost

Københavns fedeste firmafest - Hold den på Den Glade Julefrokost
 

Julefrokost på Østerbro  |  Århusgade 101-103  |  2100 København Ø  |  +45 2251 9609  |  E-mail: info@juleloko.dk  |  All rights reserved © Julefrokost i København 2009 - 2019