Maveproblemer & Mavesmerter

Mavesmerter, Ondt i maven & forstoppelse

Fandt du det du søgte? Ellers søg via Google her
Tilpasset søgning

Årsager til maveproblemer
Værktøjer til at finde svar om din mave Symptomer
Af Barbara Bradley Bolen, Ph.D., About.com Guide
Opdateret November 14, 2009
About.com Sundhed's Disease og Betingelse indhold er gennemgået af vores Medical Review Board
Se mere om: mave paingas og bloatingdiarrheaconstipationstomach problemer

Mavesmerter Info
Svar på dine spørgsmål om mave og mavesmerter og meget mere!
yourtotalhealth.ivillage.com
"Reducer Belly Oppustethed"
Lose 1 "i mave Fat hver 7. dag. Efedra CNN - Prøv det her!
www.AppliedNutritionalResearch.com
Forstoppelse Gone Forever
Ingen afføringsmidler ... Ingen hi-fiber ... Ingen narkotika nr. kolon-udrensninger ... Ingen fordyrende urter
ConstipationGoneForever.com
Irritabel tyktarm annoncer
Mavesmerter
Oppustet mave
Mave Gas
Mave Punch
Mave Symptomer



Hvis du har haft maveproblemer, kan du være bekymret for, hvad der kunne være årsagen til dine symptomer. Måske du oplever megen luft og oppustethed. Måske er dit problem er diarré episoder, som ikke synes at være at få det bedre, eller du er konstateringen af, at du er forstoppelse meget af tiden. Du kan spekulere over, om dine problemer er netop på grund af stress, eller måske du er bekymret for, at noget mere alvorligt er galt med dig.

 

Hvis du har pludselige og alvorlige symptomer, skal du ikke vente - søge øjeblikkelig lægehjælp. Hvis dette ikke er tilfældet, har du stadig nødt til at få en aftale med din læge for at få en nøjagtig diagnose og passende behandling planen. Mens du venter, kan du være på udkig for at forsøge at finde ud af, hvad der kunne være galt. Da der er måske hundredvis af fordøjelsesproblemer, som kan være problemet, og andre ikke-GI lidelser, der kan bidrage til dine symptomer, kan det virke som en skræmmende opgave at forsøge at finde svar.

I et forsøg på at hjælpe dig med at sortere det hele ud, tilbyder jeg dig følgende værktøjer baseret på din fremherskende maven problem. Klik på det relevante link og du vil blive givet et par enkle spørgsmål at besvare. Baseret på dine svar, vil du få grundlæggende oplysninger om relevante diagnostiske muligheder

Halsbrand

Halsbrand er en brændende fornemmelse, der opstår i dit bryst og øvre del af maven. Til tider er det ledsages af en brændende fornemmelse i halsen, og du kan bøvse op mavesyre. Halsbrand er en primær symptom på en tilstand kaldet gastroøsofageal reflukssygdom (GERD). Som ubehag i brystet kan også betyde hjertesygdom, er det vigtigt, at du drøfte eventuelle symptomer på smerter i øvre del af maven med din læge. Følgende værktøj vil hjælpe dig til at forstå de symptomer på GERD samt tage et kig på din risiko for hjertesygdom:

Halsbrand / Acid Refluks Treatment Guide
Kvalme og opkastning

Kvalme og opkastning er særligt ubehagelige fordøjelsessymptomer, dem, som vi alle ønsker at undgå. Der var endog en klassisk Seinfeld tv-episode, hvor Jerry talte om hans ikke-opkastning streak. Selv opkastning er til tider ganske enkelt den måde kroppen behandler uønsket smitsomme ubudne gæster, kan opkastning også være et tegn på, at et mere alvorligt problem, der findes i kroppen. Følgende værktøjer, der er baseret på patientens alder, vil hjælpe dig til at indsnævre mulighederne:

Kvalme og opkastning
Kvalme og opkastninger hos børn
Opkastninger hos spædbørn
Diarré

Er du oplever løs, våde og hyppig afføring? Der er mange grunde til, at en person kan blive ramt af diarré. Som du søge svar, er det vigtigt at huske, at en væsentlig sundhedsrisiko i forbindelse med diarré er dehydrering. Så sørg for at drikke masser af væske.

Diarré
Mavesmerter

Smerter i maven kan være resultatet af en lang række medicinske lidelser. Hvis smerten er pludseligt og akut, kan dette være tegn på et mere alvorligt sundhedsproblem, og du skal straks søge lægehjælp. Igangværende mavesmerter også berettiger til yderligere undersøgelse. Vælg værktøjet nedenfor, der bedst passer til den type af mavesmerter, at du oplever:

Forståelse Nye og svære mavesmerter
Tilbagevendende Mavesmerter
Mavesmerter hos børn
Forstoppelse

Forstoppelse indebærer hyppige afføringer og afføring, som er hård, tør og vanskelig at passere. Der er ofte en følelse af, at du ikke har helt tømt din tarm. Forstoppelse ikke altid viser en diagnosticerbare sundhedsproblem. For eksempel kan årsagen simpelthen være en bivirkning af medicin eller en kost, der er mangler i en passende mængde kostfibre. Følgende værktøjer kan hjælpe dig med at sortere ud muligheder afhængig af alder:

Forstoppelse hos voksne
Forstoppelse hos børn
Forstoppelse hos spædbørn
Intestinal Gas

Selv pinligt, hvis beståelse intestinal gas er som regel bare en normal del af fordøjelsen. Hvis du føler at dine symptomer på gas er for høje, følgende guide kan hjælpe dig til bedre at forstå, hvad der sker med din krop, og hvad du kan gøre ved det:

Intestinal Gas Guide
Beskæftiger sig med fordøjelsessymptomer
Diarré Wellness Guide
Forstoppelse Wellness Guide
Hvad skal man gøre for gas og Oppustethed
Flere fordøjelsessymptomer
Sådan Soothe Mavesmerter
Forståelse Halsbrand
Behandling af IBS
Irritabel tyktarm
Hvad er IBS?
Symptomer af IBS
Diagnose af IBS



iRapTus anbefaler følgende sites:

Firmajulefrokost Show   |    Journalist i København   |    Zenegy lønsystem   |    Julefrokost København 2017   |    Firma Julefrokost København 2017   |    Julefrokost Firma   |    Hvid Schæfer   |    Epileptikerens   |