Julefrokost i København

Nytår Aften

FED NYTÅRSAFTEN - HOLD EN FED OG FARVERIG NYTÅRSFEST PÅ DEN GLADE JULEFROKOST I KØBENHAVN
Bestil årets julefrokost 2015 - klik her   (Kun 500 kr. ex. moms per person)

FED NYTÅRSAFTEN - HOLD EN FED OG FARVERIG NYTÅRSFEST PÅ DEN GLADE JULEFROKOST I KØBENHAVN

Når man hører begrebet -fede tider, føler man sig hensat til 60'erne, hvor potrygning og farverige trompetbukser regerede verden. Men det kan snildt også bruges om natklubben Den Glade Julefrokost i hjertet af København -“ her kan du med garanti opleve en sjov nytårsfest, der ikke tipper over og ender som en fuser.

Hemmeligheden bag dette fine sted er, at du fester med de rigtige. Den gode næse for slagtilbud på barkortet og fede, små events med ildspyende artister og gakkede gøglere gør stemningen helt unik! Det er ikke her, man kommer for at slås, men for at feste, og det er vel noget, vi alle kan relatere til nytårsaften.

Det populære og fede arrangement nytårsaftenDen Glade Julefrokost starter kl. 19 d. 31.12 og inkluderer altid en dejlig menu på tre retter med masser af gratis drikkevarer, og senere er der dømt champagne og kransekage ad libitum. Alt er kort sagt i gode hænder, så du behøver blot læne dig tilbage og skåle med dine kammesjukker. Det bliver et festligt nytår, der ikke vil gå over i glemmebogen som en nitte.

Fed nytårsaften i København - mere info besøg Den Glade Julefrokost.dk

FED OG FARVERIG FEST NYTÅRSAFTEN

Store raketter, hop fra stole og spøgefulde nytårsløjer hører sig til, når man byder et nyt kalenderår velkommen. Men den sjældne dyreart festaben er også en tradition, der kommer til syne over hele verden mod netop slutningen af året. De fede fejringer herunder lever vist op til, hvad enhver festabe kan ønske sig på en højspændt nytårsaften:

- Sexappeal nytårsaften er næsten et must, men læg en omgang pude-spank til et godt look, og du har ingrediens af fejringen 3:29 minutter inde i denne video.
http://www.youtube.com/watch?v=EMQ26Di6l7k&feature=fvsr
- Nytåret 2013 blev en tvivlsom fornøjelse for en stangvissen, 43-årig mand fra Kalundborg. Da han forsøgte at køre hjem i sin brandert, rullede bilen rundt på taget. Naturligvis noget, politiet bemærkede -¦
- Man kan let miste balancen og blive meget fuld på nytårsaften, når der er gået champagne i blodet. Dette par fra Florida, USA sætter vist verdensrekord! 

- Politiet i Malaysia måtte under fejringen af det nye år i 2013 anholde 26 mennesker til en swingerfest på et hotel i Kuala Lumpur. De muslimske myndigheder var forarget over begivenheden, hvor kvinder kun måtte bære G-streng og slet intet tøj efter midnat, og euforiserende stoffer flød aldeles frit.

- Og så en festabe der var ædru: Det tager ikke lang tid at bestige Triumfbuen i Paris på motorcykel, hvis man er smart nok nytårsaften kl. 24.

Hvis du vil opleve flere eksemplarer af dyrearten festabe, kan et nytårsaften på Den Glade Julefrokost varmt anbefales. En aften hjemme på sofaen med boblevand fra Aldi giver med garanti ikke samme følelse!

Fed nytårsaften i København - mere info besøg Den Glade Julefrokost.dk

ET GODT KNALD

Alle fede nytårsfester involverer et knald af en eller anden art. Nu ved vi jo godt, hvad du tænker, men her skal det handle om raketter. Store raketter endda. Prøv at læse videre og få en larmende uddybning af vores pointe omkring nytårsaften.

- Otte fede sekunder i selskab med en tingest, som kunne være ypperligt festlig at tænde op under på slaget midnat:

- Hvis du har glemt både lighter og raket nytårsaften, er det godt der findes light-cola som erstatningsprodukt - 

- Fyrværkeri er bestemt ikke for tøsedrenge. De krudtglade japanere må i hvert fald gerne rulle sig lidt ud nytårsaften. Raketterne her er 1,20 m. lange! http://www.youtube.com/watch?v=Yh1burSYVlM&feature=related
- Krudtet på Brøndby Stadion får nærmest en hensat til at tænke på nytårsaften i en mellemstor provinsby.

- Hjemmelavede monsterraketter er nok ikke så populære hos politiet, men vi er ligeglade! Se selv hvorfor

Fed nytårsaften i København - mere info besøg Den Glade Julefrokost.dk

Bestil julefrokost 2015
Nytår Aften:
FED NYTÅRSAFTEN - HOLD EN FED OG FARVERIG NYTÅRSFEST PÅ DEN GLADE JULEFROKOST I KØBENHAVN

FED NYTÅRSAFTEN - HOLD EN FED OG FARVERIG NYTÅRSFEST PÅ DEN GLADE JULEFROKOST I KØBENHAVN
 

Julefrokost på Østerbro  |  Århusgade 101-103  |  2100 København Ø  |  +45 2251 9609  |  E-mail: info@juleloko.dk  |  All rights reserved © Julefrokost i København 2009 - 2019