Julefrokost i København

Nytårsaften i København

Nytårsaften i København
Bestil årets julefrokost 2015 - klik her   (Kun 500 kr. ex. moms per person)

Nytårsaften i København

Den Glade Julefrokost slår dørene op for årets absolut fedeste Nytårsaften. Nytårsaftenen holdes i vores fede lokaler i hjertet af København, årets fedeste Nytårsaften starter kl. 19 d. 31-12 med super lækker 3 retters nytårsmenu, som består af forret, nytårsbuffet og dessert, du kan se nytårsbuffeten nedenfor.

Det eneste du skal tænke på er at få en fantastisk Nytårsaften med dine venner

Nytårsaften i København - mere info besøg Den Glade Julefrokost.dk

Nytår rundt omkring i verden

Konventioner og skikke er en del af vores liv proces. Der er en subtil forskel mellem arkaisk og moderne nytår Traditioner. Nytår Traditioner og nye år brugerdefinerede er populære, ikke kun i de engelsktalende lande, men også fulgt i de orientalske kulturer. I Skik fest, varierer nytår fra det ene land til det andet. Imidlertid klokkeringning fra kirkerne er en traditionel praksis, der udøves indtil dato. Alle jordiske væsener er viet til at frygte. Det er støbt af frygt for, at benene ned folk til traditioner og skikke.

Nytår Traditioner indarbejder summende af en gammel skotsk nummer "Auld Lang Syne". I Europas centrum traditionen for første fod er fulgt indtil denne dag. Nytår er velkommen med mønter, brød, vin og coal.These elementer vil sikre "overflod" i hjertet. En ny begyndelse, en ny skabelse betjentene på en vej, der mangler at blive brolagt.

En ny historie skal skrives og læses. Det er en fantastisk lejlighed til at afgive løfter for fremtiden. Mor Mary med hendes Jesus vil brusebad velsignelser med udfoldelsen af et år.

Bestil julefrokost 2015
Nytårsaften i København:
Nytårsaften i København

Nytårsaften i København
 

Julefrokost på Østerbro  |  Århusgade 101-103  |  2100 København Ø  |  +45 2251 9609  |  E-mail: info@juleloko.dk  |  All rights reserved © Julefrokost i København 2009 - 2019