Rygestop

Rygestop - Gode råd til at holde op med at ryge

Fandt du det du søgte? Ellers søg via Google her
Tilpasset søgning

Positive og negative bivirkninger ved rygestop

For de første par dage efter, du har sagt farvel til cigaretter, hvis mest iøjnefaldende ændring i systemet vises i form af en dypper blodsukkeret. Det tilsyneladende symptomer kommer til at ske grundlæggende skyldes formindskelsen af den samlede blodsukker beløb. Svimmelhed, koncentration bortfalder og andre adfærdsmæssige ændringer er blevet tilskrevet sukker relateret fænomen. Desuden kan du opleve en pludselig længes for søde fødevarer. De symptomer forbundet med at gå ned af blodsukker ligne den manglende ilt i systemet med alle og enhver levende væsen. Dette betyder, at du er nødt til at møde med en situation, hvor du ikke har tilstrækkelig ilt. Dette forhindrer hjernen i at arbejde på sin maksimale kapacitet. Det er her symptomer som svimmelhed og kvalme oprindelse.

Forholdet mellem nikotin og vedligeholdelse af blodsukker kan præsentere sig selv som en anomali, for de uindviede. Nikotin ikke forsyne systemet med sukker, som nogle mennesker kan komme til at tænke. Det hænger simpelthen vækker nogle specifikke organer som et resultat af, hvor mængden af sukker lagret i vores krop er frigivet. Dette kompenserer for det lave niveau af ilt. Derfor kan systemet holde fungere normalt på trods af forringelse af den mængde ilt.

Når du holder op med at ryge, din krop har for at tilpasse sig den ændrede situation. Du vil normalt tendens til at have mere mad for at opretholde balancen i dypper blodsukkeret. Det kan med tiden føre til vægtøgning. Mangel på sukker er den vigtigste grund til, hvorfor de fleste af os udvikle en yen for sukkerholdige eatables. Det organ, der befinder sig på et tab på grund af lavt blodsukker, så det automatisk pigkæppe os til at give det en form for kosttilskud eller det andet. Dette kan være en meget irriterende symptom. Den bedste ting at gøre, er at sikre, at indtagelse af flere glas saft i løbet af span af de første par dage. Den opfylder dette behov af din krop for øjeblikket i færd acclimatizing dig selv for den normale funktioner i den fremtidige dage.Rygestop uden problemer

Nogensinde spekuleret over, hvorfor det virker så hårdt at komme af med den vane med at ryge? Kicking denne vane er faktisk ikke så svært, som det opfattes at være. I denne forbindelse den gamle sige, at "det er alt i sindet" gælder i et betydeligt omfang. De fleste af os har en dybtliggende overbevisning, at rygeophør er ikke let. Det er netop derfor, vi synes, det er hårdt. Vi er stort set uvidende om de sundhedsmæssige fordele, som vi kan benytte som et resultat af at opgive denne vane. Så bør vi altid forsøger at give rygning / kick.

Ændringer i sundhed foran begynder at vise efter 20 minutter fra den sidste cigaret, som du har røget. Første, blodtryk og puls returnere til regelmæssig ledsaget af de normale forhold i temperaturen på dine hænder og fødder. Den umiddelbare fase efter at holde op er kendetegnet ved en række skridt for skridt gevinster for din generelle sundhed. Efter 8 timer, eller så ilt niveauet i blodet stiger, som udløser en formindskelse i mængden af kulilte. Når du har brugt 24 timer uden en smøg, er chancerne for hjerteanfald faldet mærkbart. Regelmæssig rygning forårsager stor skade på nerverne i vores krop. Efter 48 timer at holde op, begynder at reparere proces af nerveender.

Din lugte og smage fakulteter øges, og at daglige aktiviteter som at gå blive lettere. Blodcirkulationen stiger betydeligt, og lungerne genvinde deres tidligere kapacitet i løbet af 2 uger til 3 måneder efter rygestop. Under span mellem 1 til 9 måneder, hoste og sinus markant ned. Vejrtrækning bliver normal, og risikoen for infektion er mindre. Efter et år, dit helbred situationen ændrer sig næsten uden at vide det. Mulighed for dit hjerte-kar lidelser bliver halv end en regelmæssig ryger.

Rygestop - Hvorfor & positive bivirkninger

Hvis du ikke er godt bekendt med de finere nuancer af rygning fænomen, chancer er du måske ikke forstår hele rækken af fordele, som du kan benytte blot ved at give op cigaretter. Ved at holde op med at ryge, kan du nyde dit helbred i meget stort omfang. De fleste af os er bevidste om det primære sundhedsrelaterede gevinster, som er realiseret, efter vi op med at ryge. Bortset fra disse, er der også snesevis af andre positive aspekter også.

Du ønsker at blive involveret i en eller anden form for fysiske aktiviteter, men du kan ikke fortsætte med at gøre det for længe. Du vil opdage, at mangel på udholdenhed og åndenød er de vigtigste afskrækkelse. Du kan være sikker på, at den vane med at rygning er årsag til denne situation. Bare prøv at opgive denne vane med din, og det vil ikke vare længe, før du begynder at føle ændringer i dit system. Også, hvis du er i stand til at sove på grund af det vedvarende problem med hoste, kan du tillægge det til dine rygevaner. Disse er imidlertid kun de eksterne aspekter, som man kan se foran ens øjne. Cigaretter forårsage betydelig skade på det inderste kroge af vores anatomiske system. I denne forbindelse er hjertet og lungerne de største tab. I det lange løb, kan rygning skade dit liv ved at inducere en række potentielt livstruende maladies såsom hjerteanfald og lungekræft. Desuden er mindsket forsyning af blod til vores nervesystem får vores nerver til at flosse i enderne. Dette kan i sidste ende munde ud i en sværm af nerve-relaterede lidelser.

Effektive rygestop metoder

Rygning er mere end en simpel afhængighed. Når en person har været ryger i lang tid, bliver det en fremtrædende facet af hans personlighed. Derfor, at slippe for det kan ikke vise sig at være så let som du tror det vil være. Der er mange metoder, ved hjælp af hvilke du kan holde op med at ryge, til gode. Men disse metoder er ikke en konstant, deres virkninger kan variere fra person til person. Hvis en metode virker for din ven, kan det være nytteløst i dit tilfælde. Et andet vigtigt aspekt er, at et enkelt forsøg normalt ikke giver dig mulighed for at kalde det kvit. Hele processen kan have behov for flere forsøg. Så når du ikke første gang, bør du ikke miste modet, men holde sig til det regime.

En ting skal altid huske på, at rygning er både fysisk og psykisk. Selv om at holde op, hver af disse to aspekter er nødt til at have samme betydning. I løbet af de første par dage vil du føle en dyb Higen for nikotin. Du kan håndtere dette ved at ty til nogle nikotin alternativer på markedet i form af over-the-counter medicin. Nikotin tandkød og nikotinplastre er to af dem. Disse hjælper dig med at løse problemet i den første fase. Som tiden går, vil du have behov for lavere og lavere beløb for det indtil det bliver normalt for dig at leve uden det. Imidlertid er det blevet observeret, at nikotin supplerer alene ikke fungerer i mange tilfælde. Den psykologiske side af problemet skal også være til stede til. Man er nødt til at kombinere brugen af narkotika med en række af adfærdsmæssige strategier. Regelmæssig counseling sessions spille en stor rolle i løsningen af dette problem.

Rygestop - forbliv røgfri

Med progression af dage efter, du har op med at ryge, er chancerne for at nå forskellige sundhedsmæssige fordele stigning formidabelt. Hvis du tror det tager lang tid at benytte nogen fordel overhovedet fra det tidspunkt, at give op med at ryge, er du stadig meget i mørke. Positive resultater begynder at manifestere sig næsten lige så snart stoppe med at ryge. Den første dag i din røgfrit liv er præget af en stigning i iltindholdet i blodet, hurtig forbedring i den måde, dine lunger og en generel stigning i din generelle fitness niveau. Derefter gradvist den tidligere tilstand og formen af vigtige fakulteter gerne smag og lugt kommer tilbage. Flosset nerveender er repareret og slim niveau i lungerne er reduceret. Dette medfører en stor ændring i dit helbred, som du finder ved at trække vejret meget lettere end før.

De ovenfor nævnte fordele er benyttet i span af den første dag selv. Fra den anden dag og fremover vil du blive en helt ny selvstændig. Din udholdenhed og fitness-niveau vil gå op, udlån en ny dimension til din arbejdstid evner. Når du har passeret mere end en måned uden at ryge, vil din vejrtrækning bliver normal i en sådan grad, at der næppe vil være nogen forskel mellem dig og en ikke-ryger. Langsigtet og mere betydelige fordele begynder at materialisere sig normalt efter en tidsperiode på fem år. Det er, når chancen for hjerteanfald, er halveret. Og når du har været en ikke-ryger, så længe en spændvidde som ti år, forsvinder risikoen for hjerteanfald helt så ligne en person, der aldrig har røget. Også, at chancerne for maladies gerne lungekræft bliver minimal.iRapTus anbefaler følgende sites:

Nakkesmerter   |    Firmajulefrokost København   |    Gode forsikringer   |    Zenegy lønsystem   |    Julefrokost København 2017   |    Firma Julefrokost København 2017   |    Forfodssænkningen   |    Bgplus   |    Bønnespirer mung rå   |    Bagklog   |