Julefrokost i København

Sjov Julefrokost

Sjov Julefrokost - Julefrokost i København
Bestil årets julefrokost 2015 - klik her   (Kun 500 kr. ex. moms per person)

Sjov Julefrokost - Julefrokost i København

SJOV JULEFROKOST - HOLD EN SJOV OG FESTLIG JULEFROKOST PÅ Den Glade Julefrokost I KØBENHAVN

Snaps, svinekød og sildemadder står på menuen mange steder, når vi nærmer os december. Traditionerne og de kendte gamle rammer står i høj kurs ved juletid, men hvordan er det muligt at forene en stresset, moderne hverdag med hjemlig hygge og fest?

Tillad os at foreslå en festlig og sjov julefrokostDen Glade Julefrokost i hjertet af København. Der bliver taget hånd om alt fra mad til drikkevarer og god stemning, så du kan få frigjort tid til julens utallige familiefester og det gavemaraton, der følger med.

Og så bliver det endda en sjov julefrokost til en billig penge. For 500 kr. får I en julebuffet med ni forskellige retter og ris ala mande til dessert i bedste mormorstil, og derudover er der gratis adgang til natklubben og våde varer ad libitum. Den Glade Julefrokost er et velkendt feststed med næse for fine slagtilbud på barkortet og sjove events med ildspyende artister og gakkede gøglere. Stemningen gør, at det ikke er her, man kommer for at slås, men for at feste.

Sjov julefrokost i København - mere info besøg Den Glade Julefrokost.dk

LIDT FOR SJOVE JULEFROKOSTER

Når Brøndum-snapsen siver ind, går danskerne bersærk som de gamle vikinger, og der er skam andre folkeslag, der gør det lige så godt. Vi har set på en række julefrokoster, der blev rigtig sjove. Måske endda FOR sjove, hvis du spørger den pågældende arbejdsgiver eller politiet.

- En firmajulefrokost i 2009 kammede i den grad over for en 21-årig mand, der i beruset tilstand begyndte at true og slå sine kolleger. Da politiet ankom, var manden faldet i søvn. Den 21-årige var imidlertid ikke helt tilfreds med at blive vækket af ordensmagten og slog en rude ind, mens betjentene fik ord som "bøsserøve" og "svanse" med på vejen i julegave.

- Fodboldklubben Manchester Uniteds spillere er rigtig populære hos det modsatte køn. Efter sigende deltog 100 piger i alderen 18 til 30 år i holdets julefrokost i 2006. Hvorvidt spillernes koner var inviteret med, melder historien ikke noget om, men sjovt (og frækt) må det have været!

- Men også danske kendte smager på de våde varer flittigt, når der julefestes. Skuespiller Thomas Voss ofrede engang sit maveindhold på sofaen derhjemme efter at have smagt på den store julebuffet, og kollega Anne-Grethe Bjarup Riis vågnede engang op på toilettet nøgen, da hun slog hovedet ned i gulvet.

- Og så til en julefrokost, der aldrig rigtig blev til noget: I 2006 blev en irsk rideskole nemlig nødt til at udskyde årets julefest, da en kamel ved navn Gus havde trampet 200 tærter og et mindre lager af Guinness-dåseøl itu. Kamelen skulle have medvirket i et show under festen.

Sjov julefrokost i København - mere info besøg Den Glade Julefrokost.dk

UNDERHOLDNING TIL JULEFROKOSTEN

En rigtig julefrokost er som sagt næsten ikke noget værd uden skandaler eller et godt grin, hvor alle kan være med. Men hvilken underholdning skal der hyres? En storbarmet stripper i nissekostume, en tryllekunstner med korttricks eller en flabet stand up-komiker kunne være en mulighed. Eller hvad med disse lidt mere utraditionelle varianter?

- Firmaet De Lattergale tager ud til fester og afholder latterkurser. Vi aner ikke, hvad det går ud på, men det lyder som en sjov julefrokost, hvor lattermusklerne tager over!

- Hvis den årlige julefrokost med kollegerne skal være ekstra speciel, tager firmaet Zecret Zervice over. De klæder sig ud som tjenere eller gæster og overrasker hele aftenen med skøre indfald.

- Dværge ER bare sjove, især hvis de kommer i selskab med storbarmede kvinder og synger. Se resultatet her: http://www.mosongs.dk/jjlittle/

Bestil julefrokost 2015
Sjov Julefrokost:
Sjov Julefrokost - Julefrokost i København

Sjov Julefrokost - Julefrokost i København
 

Julefrokost på Østerbro  |  Århusgade 101-103  |  2100 København Ø  |  +45 2251 9609  |  E-mail: info@juleloko.dk  |  All rights reserved © Julefrokost i København 2009 - 2019