Slankekur & vægttab

Slankekur & vægttab - tab dig hurtigt og nemt

Fandt du det du søgte? Ellers søg via Google her
Tilpasset søgning

Jeg tabte mig 15 kilo i tre måneder. Hvis du ønsker at vide, hvordan jeg gjorde det, og hvordan jeg tænkt på at opretholde min nuværende vægt, så disse 50 vægttab tips er for dig. Jeg er ikke ekspert, men jeg taler af erfaring. Hvis det hjælper dig med at opnå dit eget vægttab mål, så jeg er glad for at have hjulpet (hvis der kun skal tjene som en styrkelse af viden, du allerede har). Størstedelen af dette, jeg lærte på min egen eller gennem nære venner og familiemedlemmer. Du er velkommen til at tilføje dine egne tips til denne liste, også!

Hvis du vil have endnu mere hjælp, jeg nu har en PDF eBook serie til rådighed (med et affilieret program): få min kost vægttab ebook, før du scoot væk!

Diætkontrol og motion. Det er sandt, hvad de siger - alt hvad du skal gøre er at se, hvad du spiser, og forbruge mere energi end du indtager. Det er virkelig så simpelt. Du kan slutte læsningen af denne liste nu, du ved i dag alt, hvad du behøver at vide og ikke behøvede at fork over $ 500 for det privilegium for mig at fortælle dig hemmeligheden om at tabe sig. Du behøver ikke at læse en 4.000 siders bog, behøver du ikke købe et bånd serie, behøver du ikke at være længe oppe om natten for at se infomercials at forstå denne grundlæggende forudsætning. Det er 100% sandt.Ændre din livsstil. Hvis du kalde dette en "kost", så du vil få al vægten tilbage (og mere) inden for et par måneder for at miste den. Diæter ikke virker. Kostvaner er midlertidig. Når du ændrer din kost livsstil, men er du ændre dine vaner - og du sætter dig på vej til langsigtet / fortsatte succes og vægt vedligeholdelse. Må aldrig fortælle nogen, du er på en diæt - nogensinde. Jeg taler af erfaring, her - en reform af lav-carber. Fungeret godt i et stykke tid, men i sidste ende lykkedes ikke, fordi hele min livsstil ikke har ændret (permanent).
Indsæt en online support-gruppe. I mit tilfælde, oprettede jeg min egen - FatBlasters. Det er vigtigt, at du ikke føler sig alene, og nå ud til venner (ny eller gammel) er typisk et smart træk. Jeg har lige hørt om PeetTrainer, men vidste ikke om det, da jeg begyndte ned ad vejen til vægttab. Du er nødt til at vide, at andre er derude for moralsk støtte - de ved ting, som du umuligt kunne vide, og de har formentlig været "i dine sko" på et tidspunkt i fortiden (eller nuværende). Deler historier, latter, tårer, succeser og fiaskoer - dele dem. Der er tusindvis af fællesskaber derude, så hold ud indtil du finder den der passer dig.
Tag før og efter fotos. Jeg ved, det stinker at se dig selv som en chunky abe (undskyld, det er, hvad jeg kaldte mig selv - hvis blot for at få mig motiveret til at opfylde mit vægttab mål). Men der er ingen nemmere måde at illustrere dine fremskridt. Den "efter" billeder er langt sjovere at tage og dele, ganske vist. Find dig selv på Flickr! Det er godt at se dig selv, hvordan andre ser dig. Kan du lide, hvordan du ser? På mange måder hjalp Flickr mig tabe sig.
Ansætte en vikar. Må ikke nå frem til de mærker, du kender og elsker det samme - eller uden at tænke først. Æg er "god" for dig, men du overveje at bruge æg erstatninger i stedet (i virkeligheden, vil mange restauranter dig for lavere kalorieindhold fødevarer). Der er utallige "lavere" alternativer for dig at prøve. Hvis der er noget andet smager ikke godt, med alle midler - at finde et bedre alternativ, eller spise mindre af det oprindelige. I nogle tilfælde kan erstatte være værre for dig end den almindelige version af produktet. Den gode nyhed er, er sundere valg stille erstatte deres "normale" kolleger - og de smager lige så godt.
Starte med at læse etiketter. Jeg ved, det stinker, men du er nødt til at gøre det - og der er ingen måde at undgå dette tip. Hvis du ikke ved, hvad du lægger i munden, er du flyvende blind. Påtager sig, enten - triple-check ingredienslisten og betjener størrelser. Du må stole på dig selv for dette, ingen andre vil være i stand til at tabe den vægt, eller gøre det math for dig. Det er ikke så kompliceret en opgave, men det vil kræve en indsats. Om ikke andet så bare være opmærksom på kalorieindhold tælle.
What's so funny om kvæg? Hvis du kan lide ost, skal du købe Leende Ko mærke, og holde flere af de suckers på lager på alle tidspunkter. De individuelt indpakket kiler gøre for fremragende snacks, og er smukt, når smeltede over næsten alt spiseligt. Jeg ville være forsigtig med straight-up amerikansk ost, selv om - det er olie, men ikke nødvendigvis lige så godt for dig som (fx) en skive cheddar ville være. Jeg har endnu til at finde noget som kalorie-lys og fylde som Laughing Cow (jeg ved ikke, hvordan de gør det).
Fortæl din familie. Du går ikke at tabe den vægt alene, selvom du er alene i at tabe vægt. Hvis du har en familie derhjemme, tale med dem om det - i første omgang, ikke uafladeligt. Lad dem vide, hvad du vil gøre, og at du ønsker (og behov) for deres støtte. Hvis du ikke lade dem vide, kører du den risiko, de uforvarende sabotere din indsats. Du vil have dem til at hjælpe dig til dit mål (r). Du vil have dem til at deltage i din lykke, når du har gjort det forbi et bestemt mærke. Hvem ved? Måske er der nogle af dine nye vaner vil smitte af på dem, og de vil blive sundere mennesker, også?
Gå offentlige. Jeg ønskede ikke at indrømme, at jeg havde skruet op, men indrømme, at problemet i offentligheden var det første skridt på vejen til en eventuel succes. Jeg var nu stå til regnskab for mine handlinger, og alle mine venner vidste, hvad jeg gjorde. Der var ingen vej tilbage, ellers ville jeg kunne risikere at ødelægge min integritet. Jeg ønskede ikke at skuffe de mennesker, der læser mig på en regelmæssig (eller semi-regelmæssige) grundlag. Plus, det er en nem måde at finde ud af, hvilke af dine venner har været igennem processen før - og opsnuse tips fra deres egne erfaringer. Derefter kan andre venner blive inspireret til at gøre det samme, du laver, når de ser, at du har taget det første skridt.
Identificer din motion. Ingen motion blev skabt lige. Du måske lyst til at løbe, så løber. Du vil måske gerne løbe, så jog. Du vil måske gerne stille cykler, så cykel rulletræneren. Finde en, der fungerer bedst for dig - det er ikke for meget af en akkord for dig at gøre regelmæssigt i løbet af ugen. Du må ikke vælge en rutine, at du ikke kan lide - eller vil du ikke ønsker at gøre det, og du vil helt sikkert ikke holde sig til det længe. Jeg vil ikke anbefale at købe ind, at hele "ingen smerter, no gain" mantra. Jeg har mistet vægt uden at såre mig selv, og du kan sikkert også.
Bliv Gazelle. Du har sikkert set Tony Little på TV, sælger sin Gazelle svævefly - en lav indvirkning øvelse maskine. Jeg kan fortælle dig: det virker. Det er nemt på mine ben, og virkelig giver mig en træning, når jeg finder mig selv på det. Nogle mennesker siger, det er akavet at bruge, men jeg elsker mine - og ville overveje at anbefale noget andet hjem træningsredskab på dette punkt. Så igen, jeg er wimpy nørd, der kun ønsker at forbrænde kalorier.
Zone ud. Der er en grund til, at folk udøver deres foretrukne musik - at lytte til ekstern stimulus tager dit sind ud af den fysiske aktivitet. Det er hemmeligheden til at gøre "udøve tid" flyve. Hvis du koncentrerer sig om, hvad din krop gør, er samlingen kommer til at trække ud i, hvad der vil virke, som dage. Køb en bærbar musikafspiller, eller placere dig selv foran et fjernsyn.
[rssbullet: http://shop.tagjag.com/products/weight+ebook]

 

Aldrig regne med levende programmering. Det er vigtigt at stimulere dit sind, mens din krop er at øve sig på andre måder. Dog aldrig stole på "hvad der er på tv eller i radioen" på det tidspunkt. I stedet for zoneinddeling ud, vil du finde dig selv bladre mellem kanalerne - og det sker for at gøre den tid trække så meget som det ville hvis du ikke holder dit sind travlt i første omgang. "Live" er en meget dårlig idé. Gå med præ-indspillet programmering eller gå uden.
Videospil hjulpet mig med at tabe sig. Jeg kan holde min saldo på Gazelle (som nogle måske vil finde det vanskeligt at gøre). Som sådan er jeg tilsluttet en Xbox 360 i tv og begyndte at spille det, mens jeg var træner. Straks, konstaterede jeg, at jeg var sveder mere, end jeg var, da jeg var kun ser tv passivt! Grunden kan koges ned til et enkelt ord: adrenalin. Nu er den eneste måde jeg er i stand til at få sved på panden, er når jeg spiller et hurtigt spil på spillekonsol. Ja, selv spillet genre er vigtigt, at undgå omlægninger, der kræver lange pauser mellem opgaver. Racing spil (som Burnout) har fungeret meget godt for mig. Jo mere mindless spillet, jo bedre dit brænde, jo hurtigere udøvelsen session vil gå.
Sæt realistiske mål. Du kan miste 50 kilo i en uge, hvis du arbejder ud 12 timer i døgnet og ikke spise noget, men selleri - men ikke, hvis du er menneskelig. Langsomt og støt vinder løbet. Du må ikke slå større brød op, end man kan bage - bogstaveligt talt. Foretage små mål på vej til de større mål (r). I sidste ende, vil du have opnået mere (og hyppigere, kunne jeg tilføje).
Undgå transfedtsyrer og høj fructose corn syrup. Jeg tilbyder dette forslag i et par grunde. For det første, de er ikke godt for dig alligevel. For det andet, skal du fjerne en masse af de "dårlige fødevarer" Vinder - ingen stillede spørgsmål. Du bliver nødt til at blive mere selektiv i, hvad du spiser ved at undgå disse to ubehagelige ingredienser - der er i flere fødevarer, end du sikkert sørge for at vide.
Ikke altid lytte til din makker. Jeg har allerede antydet, at du fortæller din familie - men nogle gange medlemmer af din familie vil forsøge at afholde dig fra at forsøge at tabe sig. Det er simpelt: de måske ikke have dig til at lykkes, hvor de måske allerede har slået fejl, hvad enten bevidst eller uforvarende. Dit tab er ikke altid deres gevinst. Hold øje med udsagn som: "Du har mistet nok vægt." Eller "Jeg kan godt lide du lige den måde, du er." Sagen er, hvis du ikke kan lide den måde, som du er - så er du kommer til at nødt til at gøre noget ved det, ligegyldigt hvad folk siger. De stadig elsker dig, selv (i teorien).
Må ikke sammenligne dig selv med andre. Hver krop er anderledes. Det er indlysende, at alle vil tabe sig anderledes. Selv hvis du gør præcis de samme ting, som jeg gør, vil du ikke tabe sig i samme tempo. Nøglen er at finde din udløser. Hold dit mål i syne, og gøre, hvad du skal gøre for at nå dette mål. Når du begynder at se på andres vaner, du kun vil blive modløs og afslut uden at indse, at det er fysisk umuligt at være andre end dig selv.
Kvinder er ikke mænd. Det er blevet bevist, at mænd kan tabe sig hurtigere end kvinder kan, hvilket sandsynligvis skyldes vores fysiologiske makeup (kvinder skal have mere fedt end mænd, fordi de er de Birthing køn). Dette er ikke sexistisk erklæring at gøre - det er ret meget sandheden. Som sådan bør kvinder forvente at indstille separate mål end mænd - især hvis du arbejder på at tabe sig sammen, side om side.
Tag en magisk pille. Sludder! Der er ikke sådan noget som et magisk pille. Må ikke blive offer for den hype af den seneste fedtforbrændingsandel stof kommercielle. Hvis du lytter eller læser nøje, vil du se, at hver eneste af disse ting er effektiv, når det kombineres med ordentlig kost og motion (som de selv oplyser i deres reklamer). Bivirkninger af disse lægemidler er som regel værre end din ekstra vægt, alligevel.
Vitaminer er gode for dig. Hvis du vil tage nogen piller, så lad dem være naturlige kosttilskud (f.eks Essentielle fedtsyrer eller multivitaminer). Være forsigtig med at overdrive det, selv om - især med naturmedicin. For meget af noget er en dårlig ting. Du kan rådføre sig med en ernæringsekspert, men altid købe på din egen - og holde disse tillæg til et minimum. Husk også, at bestemte vitaminer er ikke godt uden særlige mineraler.
Dæk skrivebordet. I begyndelsen sendte nogle af mine venner mig komplicerede regneark til at hjælpe diagram fremskridt. Øh, nej - ikke for mig, jeg er den type fyr, der kan lide at tage den nemme vej. Som sådan, jeg gennemsøgt internettet for den bedste desktop værktøj og huskede CalorieKing. Du vil ikke finde noget nemmere at bruge. Tro mig, dette er en, jeg kan holde styr på alt, hvad jeg spiser og expend (uden besvær). Mens den statistik-misbrugere vil elske CalorieKing for sin grundighed, nytteværdi virkelig var designet med ikke-nørder i tankerne. Den CalorieKing websted og service er fint på egen hånd, men kan downloades klienten er, hvad du virkelig ønsker at få. Betale den registreringsafgift, mand - hvor meget er dit helbred værd for dig?
Identificer din ideelle vægt. Hvis du er 5'5 "med en vis bygge, der er en ideel vægt, der passer til din kropstype. Find det - og gør, at dit mål. Og hvis du ikke ved, hvad der måtte være, kan du prøve at søge på internettet for en lommeregner (selv om resultater og beregninger vil variere med en lille margin). Nu har du en vægt mål at skyde efter.
Overvej kilden. Jeg har tænkt mig at lave en grov generalisering her, men ... hvorfor skulle jeg stole på en overvægtig læge eller ernæringsekspert til at give mig ordentlig rådgivning om vægttab? "Gør som jeg siger og ikke som jeg gør" er ikke en maksime jeg er villig til at acceptere fra nogen, der ville være kvalificeret til at fortælle mig hvordan man gør noget. Tale med folk, der gør det, eller som har gjort det og er blevet en succes. Du behøver ikke at spejle deres regime, men i det mindste, at du får hjælp fra en person, der har virkelig været der. Eller, som de sagde i julen episode af "Two and a Half Men," mennesker, der bor i fedt æsler skal ikke kaste med vafler.
Ignorer Ronald McDonald. Du behøver ikke at fjerne fastfood fuldstændigt, men du bør undgå det for enhver pris. Det meste af den er grim, dårlig ting alligevel - hvis du selv vil gå så vidt som til at kalde det mad. Hvis du leder efter bekvemmelighed, finde en mere bekvem måltid kilde. Desuden ville det meste af, hvad de tjener betragtes som "fødevarer", ikke mad. Der er en kæmpe forskel for så vidt som din krop er berørt. I blodbanen har ikke smagsløgene, skal jeg minde dig?
Skala op. Hvis din måling værktøj stinker, opgradere den. Hvis det er analog, dump det. Jeg har talt med mange geeks om deres valg i skalaer, og de fleste af dem (mig selv inkluderet) anbefale noget i Tanita familien. De er af høj kvalitet, robuste, præcise enheder. Sørg for at indstille din skala på en hård overflade, også (som tæppe fonde ikke gør til præcis måling af vægten).
Se din vægt. Nogle mennesker siger, at du ikke skal veje dig selv mere end en gang om ugen. Jeg har været meget gladere navigationskortenes mine fremskridt hver dag. Ligegyldig hvad, er du nødt til at veje i på samme tid, hver gang. For mig er, at 10 hver morgen (eller andet sted thereabout). Hvis du beslutter dig for at veje dig hver eneste dag, forstå, at din vægt vil svinge med en eller to kilo - og at du kun bør holde et seriøst øje med de længerevarende tendenser.
Et pund om ugen. Hvis du ikke mister mindst et pund om ugen på dit valgte vægttab regime, du er (a) gået i stå, eller (b) færdig. Du skal måske skubbe dig selv endnu hårdere, eller (i nogle tilfælde) lade op en lille smule, mens din krop spiller catch-up. Hvis du mister mere end et pund om ugen, så du klarer sig bedre end gennemsnittet. Forventer at miste fem kilo en uge er bare ikke realistisk, selv om.
Vedligeholde dine prioriteter. Sikker på, vil din sandwich smager fantastisk med en ekstra spsk mayonnaise ... men har du virkelig brug for det? Tværtimod er det vigtigere for dig at nå dit vægttab mål hurtigere - eller har denne sandwich smager lidt bedre? Hvad vil der ske det næste gang du står over for denne beslutning - vil du hulen igen? Det er et skråplan, ikke glemme, hvad der er vigtigst for dig.
Alle vægt er ikke lige. Muskel vejer mere end fedt, men det sidste, du ønsker at tabe er muskel! Alene af den grund, er det vigtigt at have en regelmæssig motion rutine eller andet sted i din tidsplan. Uden motion, er din krop vil brænde igennem muskel første - og du vil afvikle mere skæv, end du var til at begynde med. Du vil have din krop til at forbrænde fedt og ikke muskler. Du ønsker at tabe sig, men du ønsker at tabe "fedt" vægt - ikke muskelmasse.
Modvirke den "Rainy Day"-princippet. Hvis du reducerer din kalorie tæller uden nødvendigvis at øge dit fysiske aktivitetsniveau, er din krop kommer til at gå ned. Det kommer til at sige til sig selv: "Holy sh * t! Jeg må hellere gemme disse kalorier som fedt, fordi jeg ikke få nok af dem - og jeg ønsker ikke at dø. "Når du træner, skal du indstille din kroppens proces for at" brænde "i stedet for" Gem ".
Overdriv ikke. Hvis du ændrer noget i din livsstil, er du sandsynligvis kommer til at se resultater - men der er en aftagende udbyttes lov på spil. Du kan udøve for en ekstra time om dagen i en uge og stadig tabe det samme beløb, som du havde, da du var kun udøver halvt så meget. Giv din krop tid til at justere - ikke presse dig selv for hårdt eller du bare vil bruge din energi på noget, som ikke nødvendigvis vil give dig umiddelbar og direkte fordel. Dette er naturligvis kun gælder for dem af jer, der ønsker at tabe fedt - ikke for dem, der er under uddannelse til triathlon.
Mønstre er gode. Når du har fundet din træning groove, gør dit bedste for at holde sig til det. Trænings ikke mindre end tre gange om ugen for 40 - 60 minutter hver gang, men føler ikke det "behov" for at gøre det mere end fem gange i løbet af syv dage. Din krop vil sandsynligvis gerne have et burn-off om morgenen mere, men hvis du har brug for at lindre stress i aften - ikke være bange for at tilpasse din træning tidsplan i overensstemmelse hermed. Skema gøre og opbevaring er vigtige for andre områder af dit liv også.
Sove rusen ud. At være et effektivt fedt-brændende maskine, din krop kræver mindst otte timers søvn hver nat. Hvis du tror, at du gør dig selv en tjeneste ved at sove mindre, du tager fejl. Giv din krop tid til at hvile sig, både mentalt og fysisk. Søvn er meget, meget vigtigt (hvis det kun for mental årvågenhed for den følgende dag). Hvis du føler dig træt, det er sandsynligt, kroppens måde at sige: "Luk dine øjne, stupid!"
Husk, at gaflen er ikke en skovl. Jeg spiser hurtigt (jeg sværger, jeg kan ikke gøre for det). Selv om jeg ikke er sulten, jeg vil skovl alt i munden på mindre end et minut. Men min hjerne ikke ved, at min mave er fuld indtil tyve minutter efter, at den faktisk er. Som sådan, kunne jeg kram mig dum, før forstod jeg ikke behøver at forbruge så meget som jeg gjorde. Prøv at spise halvdelen af, hvad der er på din tallerken, vente ti minutter, derefter fortsætte med at spise, hvis du stadig er sulten. Du aldrig vil føle sig fuld - nogensinde. Det er, når du ved, du har spist for meget. Hvis du vil have en reel sult-prop, prøve en Omega 3 og Omega 6 tillæg (EFAS) tyve minutter før et måltid.
Bliv din egen snack eventyr. Det er okay at snack mellem måltiderne, virkelig. Små måltider i løbet af dagen er nok til at holde dig tilfreds, som (i lighed med den følelse af at være fulde), som du aldrig vil føle sig sulten. Lad din krop ved, at det sker for at få en regelmæssig regime af kalorier. Plus, hvis du sulte dig selv for den regelmæssige måltider, du sikkert kommer til at spise mere, før din hjerne fortæller din mund til at stoppe. Tænk over det: morgenmad, frokost og middag er sociale konstruktioner på deres meget centrale.
Love olieselskaberne. Ligesom din bil behov for høj kvalitet olie, så også gør din krop. Ikke alle olier er skabt lige, selvom det er varmt anfægtede, hvilke der er bedre for dig end andre. Personligt er jeg elsker en god olivenolie - det er 100% naturlige og er rig med Omega 9-fedtsyrer. Enova er en anden, at vi har fundet til at fungere ganske godt i vores livsstil derhjemme. Vælg din olie klogt, selvom - dit vægttab mål bør være mere end blot kosmetisk. Det er en god tommelfingerregel, når det drejer sig om mad: mere naturligt noget er, jo bedre er det for dig.
Fedt, hvor det er på. Hvis du tror, du kan tabe sig og holde det ud ved at undgå alle fedtstoffer, er du desværre fejl. Faktisk, hvis du tror, at fedtfattig kost er den eneste vej at gå, kan du lige så godt holde op nu. Din krop (og din hjerne) har brug for fedt for at overleve! Dette er grunden til, at forskerne kalder "dem" essentielle fedtsyrer - Omegas 3, 6, og 9. Disse fedtstoffer er blevet strippet fra mange supermarkedets hylde poster, og det er dit ansvar at sætte fedt tilbage i din kost plan. Må ikke undgå at spise fedt, omfavne det - lige.
Bringe balance i kraft. Hvis du spiser det samme fødevarer, igen og igen, er du komme til at kede sig - medmindre de er fødevarer, du virkelig, virkelig gerne. Du er velkommen til at ændre det op - at holde tungen glade. Balance carbs med proteiner med fedt, selv om. Hvis du har mere af et næringsstof for et måltid, kan du prøve mere af et andet næringsstof for den næste. Og for guds skyld ikke bare handle i "kost" i butikken. Du kan stadig (sandsynligvis) spiser de samme ting, du altid har spist, bare ikke så meget af dem på én gang.
Kend dit daglige kalorie grænse. Da jeg var i færd med at tabe sig, blev det foreslået, at jeg bo under 1700 kalorier om dagen. Vel vidende, at antallet var halvdelen af kampen. Jeg kunne spise noget, jeg ville hele dagen, så længe jeg ville bo på eller under dette nummer. Selv om jeg ikke kunne spore 100% af de punkter, jeg spiste, jeg var i stand til at gøre indtag skøn - og justere min kalender og rationere min resterende kalorier i overensstemmelse hermed. I den forstand er du da ekstrem frihed - så længe du bor på eller under, at foreslået kalorie plan for din plan. Hvis du ikke ved, hvor meget du skulle tage i, hvordan du skulle vide, hvor meget du skulle tage på?! Lyde overflødigt, men det er en situation, som mange "Dieters" er i (hvilket er grunden til de ikke)!
Fiber god. Når du begynder at tabe fedt, er du sandsynligvis vil få forstoppelse. Ja, det sker oftere, end vi sørge for at indrømme (eller dele). Du skal have en god mængde fiber hver dag, alligevel. Fiber er meget vigtigt for dit helbred (og dit vægttab mål). Prøv Metamucil snack vafler til en hurtig fiber infusion. Så, magnesium citrate for dem ... "stak" øjeblikke, hvor du vil finde dig selv fra tid til anden. Stikke en flaske eller to af, at der i dit køleskab for opbevaringen, og har ikke planer om at gå hvor som helst i 24 timer efter indtagelse af en dosis (tro mig, tro mig, tro mig).
Walk the walk. Du forbrænder kalorier, når du går, vidste du det? Sikkert, behøver du ikke forbruge så meget energi som du gør, når du kører, men du brænde det alligevel. Overvej at tage en god skridttæller, hvis kun at måle, hvor mange skridt du tager i gennemsnit dag. Ifølge andre, er det Omron HJ112 Premium Pedometer den ene til at slå. Om ikke andet at vide, hvor mange skridt du tager på den gennemsnitlige dag vil give dig et bedre overblik over dit normale aktivitetsniveau - rundt i hjemmet og / eller kontoret. Plus, kan du regne disse skridt som kalorie underskud i visse programmer (som CalorieKing).
Tog vrag vil ske. En af disse nætter, er du komme til at gå ud med venner og spise din vægt i bøf (sandsynligvis blæse enhver form for fremskridt, du havde gjort for den pågældende dag). I stedet for at gentage overindulgence, bare sætte dig tilbage på sporet næste dag. Du får lov til at "rod op" i ny og næ, så længe du ikke gør det til en vane ud af indtagelse af en stor mængde af mad. Højre spise uretfærdighed straks. Du vil være i orden. Du vil være fint. Bare ikke gøre det igen. Og igen. Og igen. Og igen.
Tilfredsstille trangen til at ryge med ekstreme fordomme. Hvis du er sulten efter noget, spise det. Benægter ikke selv de simple glæder. Hvis det er muligt, spiser kun halvdelen af, hvad du ønsker. Er din trang er opfyldt, eller er du afhængig af at den variant? Vægttabet bør ikke være tortur for nogen. Du er nødt til at spørge dig selv: Er det mere vigtigt for mig at spise det hele drejer sig om fudgesicles, eller til at se godt for min brors bryllup? Kun du har svaret på dette spørgsmål, og hvis du ignorerer logik, er du komme til at skade dig selv i det lange løb. Bare tage en nippe eller to - jeg vil ikke fortælle en sjæl.
Vand venter du på? Hvis du ikke drikker nok vand, vil din krop fortælle dig. Tørst er en fantastisk fornemmelse - slukke det. Hvis du ikke er hydreret, vil din krop ikke kunne arbejde på højeste niveau. De fleste af kroppen sker at være vand, ved den måde. Hvis du er bekymret for "vand vægt," husk, at du er sandsynligt, at fastholde mere vand, når du ikke give din krop nok af det i første omgang. Ud over, det er, hvad disse træning sessioner er meningen at hjælpe med enhver anden morgen. Jeg vil ikke diktere, hvor mange briller du skal drikke, men - som det er at gå for at variere fra person til person.
Join the soda klub. Ligesom de fleste mennesker, jeg elsker kulsyreholdige drikkevarer. Men i modsætning til de fleste mennesker, jeg elsker unflavored kulsyreholdige drikke - og hvis din tunge er tilpasning mellem at sukkerholdige-søde drikke, du er også den slags person, der mener, at klubben sodavand smager salt (selv når den ikke indeholder natrium). Gøre overgangen til en unflavored drikke hellere før end senere. Hvis du har brug for hjælp undervejs, citroner og limefrugter kan være dine bedste venner. Hvis du vil drikke noget mere end vand, i det mindste sørge for det ikke vil hindre dine fremskridt. Hvis du er en sukkerholdig-sodavand drikker, falder det fra din daglige rutine helt vil hjælpe dig med at falde ~ 5 eller flere kilo i en enkelt uge (uden at gøre noget andet).
Sukker er onde, som smager godt. Du sandsynligvis ikke ønsker at høre dette, men sukker er en dårlig ting. Den mere raffinerede det kommer, jo mere din krop vil reagere negativt på det. Sukker, sukker, sukker er i alt, alt, alt. Hvis det er søde, det er jeg sukker i det. Der er alle mulige former for sukker derude, og alle af dem er i sidste ende metaboliseres af kroppen. Det er et godt gæt, at sukker i et æble er bedre for dig end det sukker i en slik bar, selv om. Hvis du er afhængig af sukker, er dette vil være en frygtelig hurdle at overvinde.
Sødemidler er lige så ondt som sukker selv. Tror du virkelig din krop ved, hvordan de skal håndtere noget, der var menneskeskabte? Alvorligt. Disse kemisk-justeret produkter ikke forekommer i naturen, og der er ingen Splenda træer i varmere klimaer, og der er heller NutraSweet planter i Arktis. I nogle tilfælde, idet der i sukker erstatninger faktisk kan øge dit niveau af sult! Lad os ikke glemme alle de sundhedsmæssige problemer, der måtte opstå som følge af disse unaturlige stoffer. Hvis du får valget, er det næsten bedre at gå med noget, din krop ved, hvordan man skal håndtere (real, uforarbejdet sukker). Nej, det er meget sikrere (og sundere) at holde sig væk fra blå, pink og gul pakker helt. Har en web-søgning efter "kunstige sødemidler kan ødelægge Diet indsats." Saa sidde og fortælle mig, at de er okay? No way.
Hvidt brød kan ikke hoppe. Vidste du, at hvidt brød ikke er godt for dig? Åh, det er rigtigt - spørg bare enhver diabetiker. Forskning har vist, at mennesker, der spiser mere raffinerede produkter (gerne hvidt brød) er mere tilbøjelige til at have mave fedt. Hvorfor? Det er simpelt: kroppen ikke får, hvad den har brug for. Fødevareindustrien er ikke den sundhedsmæssige industrien, okay? Du kan ikke stole på, at de har fået din bedste interesser på hjerte (på trods af alle deres markedsføring indsats). Hvis du vil have den variant af hvidt brød, kan du spise de hele korn hvidt brød i stedet? Sara Lee gør et fantastisk brød, som jeg personligt kan bevidne (selvom jeg gerne rug mere end hvid eller hvede). Gentag efter mig: hele korn hvidt brød, hele korn hvidt brød.
Hasta la pasta, baby. Meget gerne sin fætter, hvidt brød, pasta raffineret kan skade dit helbred og knibe dit vægttab planer. Jeg siger ikke, du skal holde op pasta helt, men jeg vil foreslå, at du ændrer din pasta pusher til Barilla. De har en ny hvede pasta, der er en død Ringer til ol 'crappy hvide ting, du brugte til at spise. "Barilla PLUS" er helt fantastisk, samt en god kilde til fiber og protein. Du er som regel vil være bedre stillet med en "hvede" valgmulighed, selv om den traditionelle hvede pasta har en konsistens som du måske ikke gerne (selvom jeg finder det helt i orden at min gane).iRapTus anbefaler følgende sites:

Kontor i København   |    Kontorlokaler i København   |    Zenegy lønsystem   |    Julefrokost København 2017   |    Firma Julefrokost København 2017   |    Julefrokost Firma   |    Bøffe   |    Hæderfuld   |