Væddemål & Oddset

Væddemål, sportsvæddemål og odds

Fandt du det du søgte? Ellers søg via Google her
Tilpasset søgning

Sportsvæddemål er den generelle aktivitet forudsige sportslige resultater med en satsning på resultatet af en sportsbegivenhed. Måske mere end andre former for spil, varierer lovligheden og den generelle accept af sportsspil fra nation til nation. I USA, gør de professionelle og amatører Sport Protection Act of 1992 det ulovligt at benytte en ordning, undtagen i nogle få stater. I mange europæiske nationer bookmaking (erhvervet for at acceptere sportslige satsninger) er stærkt reguleret, men ikke kriminaliseres. NCAA har truet med at forbyde al playoff spil i Delaware, hvis staten tillader væddemål på kollegium idræt. [1] New Jersey, som også er interesseret, har været lige så truet. [2] Fortalere for legalisering sportsspil generelt betragter det som en hobby for sportsfans, som øger deres interesse i bestemte sportsbegivenheder, til gavn for de ligaer, hold og spillere, de satse på gennem højere tilskuertal og seertal. Modstanderne frygter, at ud over de generelle udløbere af pengespil, det truer integriteten af amatører og professionelle sport, historie, der omfatter talrige forsøg med sport gamblere at fastsætte kampe, selv om fortalerne imod, at legitime bookmakere uvægerligt vil bekæmpe korruption lige så indædt som styrende organer og retshåndhævelse gøre. De fleste sportsgrene spillere er samlet tabere som bookmakerne odds er ret effektive. Men der er professionel sport vædder, der gør en god indkomst betting sport, hvoraf mange anvende sport informationstjenester.
Indhold
1 Odds
2 Typer af spil
3 Understanding Sports Betting Odds
4 Bookmakervirksomhed
5 Offshore Sportsspil
6 Odds udsving
7 Line Service
8 Sportsspil forums
9 Se også
10 Noter
11 Eksterne links
OddsOdds for forskellige udfald i et enkelt bet præsenteres enten i europæisk format (decimal odds), UK format (fraktioneret odds), eller amerikansk format (Moneyline odds). Europa-format (decimal odds) er stillet i det kontinentale Europa, Canada og Australien. De er forholdet mellem den fulde payout til en pæl i en decimal format. Decimal odds 2,00 er en endnu bet. UK-format (fraktioneret odds) er begunstiget af britiske bookmakere. De er forholdet mellem det beløb, der vandt til spil. Fraktioneret odds på 1 / 1 er en endnu bet. USA format odds er begunstiget i USA. De er det beløb, der vandt på en 100 spil, når positiv og spil for at vinde 100, når negativ. US odds 100 er en endnu bet.
Decimal Fraktioneret US
1,50 1 / 2 -200
2,00 1 / 1 +100
2,50 3 / 2 +150
3,00 2 / 1 +200
Konvertering formler
x at gøre dette
Decimal Fraktioneret x-1, derefter konvertere til brøk
Decimal US = 100 * (x-1), hvis x> = 2; -100 / (x-1), hvis x <2
Fraktioneret Decimal kløft fraktion, derefter x 1
Fraktioneret amerikanske kløft fraktion, derefter 100 * x hvis x> = 1; -100 / x hvis x <1
US Decimal (x/100) 1 hvis x> 0; (-100 / x) 1 hvis x <0
USA Fraktioneret x/100, derefter konvertere til fraktion, hvis x> 0; -100 / x, og derefter konvertere til fraktion, hvis x <0
I Asien væddemål markeder, andre hyppigt anvendte formater for at udtrykke odds bl.a. Hong Kong, Malay, og indonesiske-stil odds formater. Odds er også ganske ofte udtrykt i form af stiltiende sandsynlighed, som svarer til sandsynligheden for, med hvilken den pågældende begivenhed skulle ske for den indsats, der skal et breakeven-proposition (i gennemsnit).
Mange online-værktøjer findes også for automatisk konvertering mellem disse odds formater.
Typer af spil

Bortset fra enkle indsatser, Äîbetting en ven, at ens favorit baseball hold vinder sin division, for eksempel, eller købe en fodbold "firkant" til Super Bowl - sportsvæddemål er almindeligt sker gennem en bookmaker. Juridisk sport bookmakere findes i hele verden (måske især i Las Vegas). I områder, hvor sportsvæddemål er ulovlig, spillere som regel gøre deres sports-væddemål med ulovlige bookmakere (daglig tale kendt som "Bookies") og på internettet, hvor tusindvis af online bookmakere acceptere væddemål på sportsbegivenheder rundt om i verden. (I USA, lovligheden af Internet indsats er tvetydig, skyldes, at online bookmakere generelt opererer uden for USA Nogle online bookmakere ikke acceptere væddemål fra USA på grund af disse uafklarede juridiske spørgsmål.) Bookmakeren tjener en provision eller "gebyr" af hensyn til penge i fare som mindre end den størrelse, der satses. En fælles linje er en $ 110 satsning på en fair mønt, der betaler 210 $ for at vinde og $ 0 for at tabe. På denne linje, koster det $ 220 at satse på begge sider af samme mønt på samme tid, men den samlede satsning altid betaler 210 dollar. $ 10 tab udgør Vig. Der er modstridende holdninger om, hvorvidt de vinder eller taber kan opfattes som betaler Vig, men denne debat er ikke særlig meningsfuldt. Hvis du får vist 110 $ for at vinde $ 210 på en fair mønt til $ 100 i fare, så vil det se ud som om, at taberen betaler Vig, hvis du får vist den samme linje som $ 110 i fare, så vil det se ud som om vinderen betaler Vig . Det sker, at almindelig praksis blandt Bookies er at tilpasse odds, så det beløb i fare forbliver konstant fra den vindende side af forslaget, og derfor er den almindelige opfattelse, at taberen betaler Vig. Vigs udtrykt i procent lider af de samme perceptuelle bias. På den linje som i dette eksempel, til en rimelig mønt den bookmaker har en forventning om at gøre $ 5 for hver 110 dollars placeret indsats, som ofte er delt ud og udtrykt som 4,5% odds på hold eller modstandere er citeret i forhold til foretrukne (det hold, der forventes at vinde, og det kræver et mere risikobetonet satsning), og det underdog.
Bookmakere giver generelt to typer af indsatser på vinderen af en sportsbegivenhed: en straight-up eller penge rækkesatsen, eller et punkt spredning satsning. Moneylines og straight-up priserne er brugt til at sætte odds på sportsgrene som fodbold, baseball og hockey (scoringen egenart gør punkt spreads upraktisk) samt individuelle versus individuelle kampe, som boksning. For disse sportsgrene, bookmakere i Europa og Asien generelt bruge straight-up odds, der er anført baseret på en udbetaling for en enkelt bet enhed, for eksempel, ville en 2-1 favorit blive opført til en pris på 1,50, mens en underdog retur det dobbelte af det beløb, der satsede ville blive opført til en pris på 3,00.
Amerikanske bookmakere generelt bruge moneylines, der er anført i forhold til det beløb, der kræves for at vinde $ 100 på en favorit, eller det beløb, der betales for en $ 100 satsning på en underdog. Beløbet "vundet" i et spil er det nettobeløb, ud over den oprindelige indsats. Hvis en person vinder $ 200 på en indsats på $ 100, bookmakeren faktisk betaler vinder $ 300 (dvs. 200 $ plus den oprindelige indsats på $ 100).
For eksempel kan en baseballkamp mellem Milwaukee Brewers og Chicago Cubs har en Moneyline på Milwaukee (den foretrukne) på -200 og Chicago (underhunden) på 180. En vædder, der ønsker at tage Milwaukee skal risiko $ 200 for hver 100 dollars, han ønsker at vinde over de første 200 dollar satsning. En person satse på Chicago vil vinde $ 180 for hver 100 dollars, han indsatser.
De 180 Moneyline på Chicago omfatter en 20 cent "skilling line". Bookmakere generelt bruge en "dime linje" med moneylines at beregne gebyr, de får på at miste indsatser. Uden de 20 cent dimeline i eksemplet ovenfor, ville Chicago Moneyline være 200.
Generelt for favoritter på -120 til -150, forskellen mellem den foretrukne og underdog er 10 cent, dvs underdog til -120 favorit er prissat til 110. Forskellen mellem priserne generelt stiger til favoritter af -160 eller højere.
I modsætning til punkt spread bets, en Moneyline satsning kræver kun, at holdet satsede på at vinde kampen. I sportsgrene som baseball, hvor bestemte hold kan være tung favoritter mod svagere modstandere (undertiden så meget som -350 eller højere), det Moneyline systemet kræver, at en heftig sum risikerede at blive på den favorit, mens lokkende undertippede spillere med en højere udbetaling. Bemærk dog, at Moneyline satsninger er virkelig bare særlige tilfælde af punkt breder spil, hvor udbredelsen er tildelt en værdi på nul.
I sportsgrene som basketball eller amerikansk fodbold, væddemål på det punkt spredningen er mere populær, selv om pengene line odds udbydes normalt også. Et punkt spredt indsats kræver typisk en vædder, at risikoen for 110 $ for at vinde $ 100, de ekstra $ 10 som bookmaker gebyr, hvis de taber. Dog spillere bakker op om den foretrukne indsamler kun hvis deres hold vinder med mere end en specifik sejr margen, som er fastsat på tidspunktet for den indsats. Dette kaldes "dækker spredning". Ligeledes kan undertippede spillere indsamle, selv når deres hold taber, så længe de vinder mod det punkt, spredes ved at tabe ved at færre point, end der blev citeret af bookmaker. For eksempel antage, at en skole fodboldkamp mellem Hold A og Hold B havde Team A som et 27 point favorit (citeret for Team A -27, eller hold B 27):
Hvis Hold A nederlag Hold B med mere end 27 point, har de dækket af spredning og vædder på Team A ville få $ 100 på en 110 $ bet. Hold B vædder, mister de 110 dollars, de satset.
Hvis Hold B nederlag Team A, spillere på Team B vil få $ 100 på en 110 $ bet. Hold A vædder, mister de 110 dollars, de satset.
Hvis Team B taber med mindre end 27 point, de har vundet mod spredning. Spillere på begge sider er derefter behandles nøjagtig som hvis Hold B havde vundet spillet.
Hvis Hold A vinder ved præcis 27 point, den satsning kaldes en "push", og ingen af parterne vinder. Standard praksis af amerikanske bookmakere er at vende tilbage indsatserne af alle vædder på spil i fuld. At forhindre skubber og sikre, at de får deres provision på at miste indsatser, bookmakere ofte fastsat punkt spreder, der omfatter et halvt point.
Et andet fælles indsats til rådighed for sportsbegivenheder indebærer at forudsige den sammenlagte score mellem de konkurrerende hold i et spil. Sådanne satsninger er kendt som "totaler" eller "over / Unders." For eksempel kan det kollegium fodboldkamp beskrevet ovenfor, har i alt 55 point. En vædder kan satse på, at begge hold vil kombinere for over 55 point, og spiller "over." Eller, kunne han forudser, at score vil falde ind under dette beløb, og spille den "under". Som med punkt spreads, ofte bookmakere indstille totaler på en række med en halv-point (dvs. 55,5), at reducere forekomsten af presser.

Dette afsnit indeholder for meget jargon og kan have behov for forenkling eller yderligere forklaring. Du skal diskutere dette emne på diskussionsside, og / eller fjerne eller forklarer jargon udtryk, der anvendes i artiklen. Redigering hjælp er tilgængelig. (Maj 2008)
I Breinstein Q'Kurja, er hver-vejs online footballpoker væddemål serviceres af tyve eller flere bookmakere, hvoraf nogle, herunder de større britiske, irske og Isle of Man bookmakere, bet i køreklar. Før turneringen starter, betale Bookies ud på et kvartal for de første fem pladser, men hver vej vilkår mindske hele hver fem dage turnering, med win-eneste markeder normalt til rådighed under den afsluttende runde. Dead opvarmer betale en del af de vinder eller hver-vej tilbage.
Mange bookmakere tilbyder flere alternative indsatser, herunder følgende:
Proposition bets. Disse er satset på et meget konkret resultat af en kamp. Som eksempel kan nævnes at gætte hvor mange mål de enkelte hold scorer i en fodboldkamp, væddemål om, hvorvidt en wide receiver i en fodboldkamp, vil netto mere eller mindre end et fast beløb af den samlede Yardage, eller gøres der en baseball-spiller på et hold vil akkumulere flere hits end en anden spiller på det modsatte hold.
Parlays. En Parlay omfatter flere indsatser (normalt op til 12) og belønner succes vædder med en stor udbetaling. For eksempel kan en vædder, omfatter fire forskellige indsatser i en fire-team Parlay, hvorved han er wager, at alle fire spil vil vinde. Hvis nogen af de fire spil ikke til at dække, der vædder mister Parlay, men hvis alle fire bets vinder, spilleren får et væsentligt større udbetaling (regel 10-1 i tilfælde af en fire-teamer), end hvis han har gjort de fire indsatser separat.
Teasere. En teaser gør det muligt for spilleren at kombinere sine spil på to eller flere forskellige spil. Spilleren kan tilpasse punkt breder sig til de to spil, men opdager et lavere afkast på spil i tilfælde af en sejr.
Run Line, puck linje eller mållinien indsatser. Disse indsatser, der tilbydes som alternativ til straight-up/moneyline priser i baseball, hockey eller fodbold, hhv. Disse spil træk et fast punkt spredning, at (normalt) tilbyder en højere udbetaling for den foretrukne og en lavere udbetaling for underhunden (både i forhold til Moneyline). For eksempel den ovenfor beskrevne Brewers / Cubs baseballkamp kan tilbyde en køre linje i Milwaukee -1,5 (+100) og Chicago 1,5 (-120). En vædder, tager Milwaukee på flugt linje kan undgå at risikere 200 $ for at vinde $ 100 på den Moneyline, men vil indsamler kun hvis Brewers vinder med 2 kørsler eller mere. Tilsvarende vil en kører linje satse på den Cubs betale, hvis Chicago mister ved ikke mere end en løbetur, men det kræver, at spilleren til risikovillig 120 $ for at vinde 100 $. Vædder kan også satse på såkaldt alternative køre, Puck, eller mål linjer, som tilbyder faldt udbetalinger på den foretrukne og øgede udbetalinger på underdog.Oneca igen ved brug af Brewers / Cubs baseballkamp som et eksempel kan en Odds tilbyde en suppleant køre linje Milwaukee +1,5 (-300) og Chicago 1,5 (270).
Fremtidige indsatser. Mens alle sportsgrene indsatser er per definition på fremtidige begivenheder, er spillene, der er anført som "futures" generelt har en langsigtet horisont, målt i uger eller måneder, for eksempel, at spillet er en vis NFL hold vil vinde Super Bowl til den kommende sæson. En sådan indsats skal gøres før sæsonen starter i september, og gevinster vil ikke betale sig indtil afslutningen af Super Bowl i januar eller februar (selv om mange af de tabte spil vil være klar i god tid inden da, og kan lukkes ud af bogen). Odds for en sådan satsning generelt er udtrykt i et forhold på enheder, der udbetales til enhed satset. Holdet satset på kunne være 50-1 for at vinde Super Bowl, hvilket betyder, at indsatsen vil betale 50 gange det beløb, der spilles, hvis holdet gør det.
Head-to-Head. I disse indsatser, forudsiger vædder konkurrenter resultater mod hinanden og ikke på det samlede resultat af arrangementet. Et eksempel er Formula One løb, hvor du satse på to eller tre chauffører og deres placering blandt de andre. Nogle gange kan du også satse en, autie, AU, hvor en eller begge kørere har enten samme tid, dropper ud, eller blive diskvalificeret.
Totalizators. I totalizators (undertiden kaldet fleksibel rente spil) odds ændrer sig i real-tid i henhold til den andel af den samlede udveksling hver af de mulige udfald har modtaget under hensyntagen til afkast på bookmaker tilbyder væddemålet. For eksempel: Hvis bookmakere afkast procentsats er 90%, 90% af det beløb, der lægges på den vindende resultat vil blive givet tilbage til vædder, og 10% går til bookmaker. Naturligvis flere penge satse på et bestemt resultat, jo mindre er oddsene på at blive resultatet.
Se også Sportsspil systemer
Understanding Sports Betting Odds

Dybest set er der fire måder, at en online sports vil specificere odds (også kendt som "the line"). De er amerikanske, Decimal, fraktioneret, og Horse Odds (som normalt bruges til spil på hestevæddeløb). En kort forklaring af hver type følger.
American style odds: Såkaldte "American style odds" er udtrykt i form af en "-" til favoritter, og en "+" for underdogs.
For eksempel er, hvis den linje på det hold, som du ønsker at satse på "-120", som fortæller dig, at du skal satse $ 120 dollars for at vinde $ 100 (eller risiko $ 1,20 ved at vinde $ 1.00, alt efter hvad der giver det mere mening for dig) . Hvis linjen er "110", betyder det, at for hver $ 100 du spiller, du står til at vinde $ 110.
Så når en online sports henviser til en "dime linje," de er henviste til forskellen mellem den foretrukne og underdog. Hvis en favorit er opført som "-120", og hunden er opført som "110", så er dette en dime linje, fordi de foretrukne vædder, risikerer ,10 mere per dollar, end den undertippede spillere står til at komme tilbage. Som du kan se, det er sådan en odds får sine penge. Denne spredning er normalt omtales som "saft" eller "Vig."
Decimal odds: De fleste europæiske sportsbooks brug decimal odds som standard. Beregne dine gevinster ved hjælp decimal odds er enkel. Hvis du satser $ 100 på odds 2,31, vil du modtage $ 231 ($ 100 x 2.31), hvis du vinder (som omfatter din oprindelige 100 $ spil). Hvis du satse $ 100 på 1,75 odds du vil modtage 175 dollars, hvis du vinder (som omfatter din oprindelige 100 $ spil).
Fraktion odds: Nogle europæiske sportsbooks (især dem, catering til spillere i Det Forenede Kongerige) udtrykke odds i fraktioner. I sådanne tilfælde er den gevinst, der er anført først. Altså en linje, der er opført som 9 / 10 ville give dig $ 9 for et vinderspil på en $ 10 væddemål.
Heste odds: I hestevæddeløb, odds er generelt udtrykt i form af X til Y (eller x - y). Du risikerer y for at vinde x.
For eksempel, hvis du ser odds opført som 10 til 1 betyder det, at du risikerer $ 1 for at vinde $ 10 eller $ 100 for at vinde $ 1.000. Omvendt, hvis de odds er 1 til 10, betyder det, at du er nødt til at satse 10 $ for at vinde $ 1, eller $ 100 for at vinde 10 dollars. [3]
Bookmakervirksomhed

Den generelle rolle bookmaker er at fungere som market maker for sport indsatser, hvoraf de fleste har et binært resultat: et hold enten vinder eller taber. Bookmakeren accepterer både indsatser, og opretholder en spredning (det gebyr), som vil sikre et overskud uanset udfaldet af indsatsen. Men det centrale antagelse er, at det samlede satsede beløb er lig på hver side, eller inden for en vis procentdel af ligestilling. En ubalance resulterer i en vis grad af eksponering (begivenhed risiko) til bookmaker. For at undgå dette, bookmakere tilpasse deres priser til at forsøge at skabe balance mellem deres indsatser, så de får den samme mængde penge på begge sider. Dette kan ses som en form for arbitrage.
Men denne enkle analyse kun finder anvendelse på enkeltstående begivenheder. De fleste bookmakere tilbyder at satse på mange begivenheder på én gang, og for de flestes vedkommende, ikke et enkelt spil vil tiltrække et beløb på spil, som er væsentlig i forhold til bogens samlede bogstaver. At man har en nøjagtig samme beløb satset på hver enkelt deltager vil sikre bogen en fortjeneste og eliminere risikoen for uforudsete begivenheder, som ikke nødvendigvis vil maksimere bogens fortjeneste. Bogen kan tjene flere penge ved at acceptere væddemål til odds, som er "oppustet" fra den sande odds. For eksempel, hvis flertallet af kunderne forventes at spille på et hold, uanset prisen bogen sætte prisen så højt som muligt. Dette kaldes "skygge" linjen. Offentligheden generelt foretrækker at tilbage favorit, og usofistikeret spillere ofte dukker op i løbet af store begivenheder såsom Final Four, og Super Bowl. Populære hold ofte tiltrække spillere, som satser, fordi de er fans af holdet, og er villige til at betale højere odds og bookmaker vil sætte odds at udvinde den størst mulige beløb. Nogle bookmakere faktisk tilbyde forskellige priser til forskellige kunder, ud fra tidligere spil som en indikator for, som kunden vil satse på som et middel til yderligere at øge deres potentielle overskud. Denne praksis er kendt i branchen som tilbyder "dual lines".
En bookmaker linje kan være påvirket af en eller flere store satset på en kamp. Bookmakere være særlig opmærksom på spil af en professionel sport gambler, almindeligt kendt i branchen som en "skarp" eller "wiseguy." De fleste bookmakere vil ikke acceptere væddemål fra vædder, de mener passer ind i denne kategori eller på anden måde meget begrænse, hvor meget de er i stand til spil. Fagfolk unddrage sig disse bestræbelser ved at hyre agenter kendt som "skæg" til at placere spil på deres vegne. Grupper af fagfolk, der arbejder sammen er kendt som en "syndikat." Disse syndikater vil ofte placerer store satsninger med flere bøger på samme tid, hvilket får priserne til at bevæge sig hurtigt. Observatører henvise til disse hurtige linje bevægelser som "damp".
Omvendt, vædder, der primært er rekreative er benævnt "firkanter". Online, er der visse spil butikker at imødekomme mere i retning af klid og dem mod torve. Butikker at tage hensyn til fagfolk har generelt højere (eller ingen) øvre væddegrænser og tilbyde lavere gebyr, samtidig med at nogle af pengene tilbage på honorarer for tilbagekøb eller minimum indsatser. I mellemtiden, "firkantet" butikker generelt har lavere væddegrænser og tilbyde mere signup bonus. Til gengæld opkræve de faste 11-til-10 gebyr, og tilbyder værre moneylines end "skarpe" butikker. I mange af de mindre sportsgrene, at klid størstedelen af vædder, mens den for store offentlige sportsbegivenheder som f.eks NCAA Men's Division jeg basketball og Super Bowl, rekreative spillere udgør næsten 90% af spillemarkedet indsats på sportsbooks, og er den øverste væddemål begivenheder både i Nevada og online. [4]
Med en kamp tilbyder et punkt spredning, dog skal bookmakere være omhyggelig med at flytte linjen for meget. Antag, for eksempel, at et stort antal af spillere på Team A i kollegium fodbold spillet tidligere drøftet følge den linje, der skal flyttes fra 27 point hele vejen til 29 point. Hvis Hold A vandt kampen med 28 point, ville bookmaker nødt til at betale både dem, der satsede at A ville vinde med 27 og dem, der tog B på 29 point spredning. Bookmakere henvise til en sådan begivenhed som "at være middled." Dette berømte skete i Super Bowl XIII mellem Pittsburgh Steelers og Dallas Cowboys, som amerikanske bookmakere stadig huske som Sort søndag. For spillet, åbnede bookmakere Pittsburgh på -3,5 (en 3,5 point favorit), og den linje, lukkede lige før kickoff på Pittsburgh -4,5. Pittsburgh vandt kampen 35-31, så både dem, der har budt på Pittsburgh den oprindelige linje, og dem, der har budt på Dallas på sidste linje til at indsamle.
Nogle gange, et punkt spredning er fastsat til et beløb, der svarer til en fælles sejrsmargin til en bestemt sportsbegivenhed. For eksempel er amerikansk fodbold afgøres ofte af 3 point (det tildelte beløb for et field goal) eller 7 point (det beløb, der tildeles for et touchdown med en vellykket ekstra-point forsøg). I tilfælde af en fodboldkamp, hvor favoritten er -7, bevæger den linje op eller ned, vil sandsynligvis resultere i midten, hvis foretrukne vinder af netop 7 point. I denne situation kan bookmaker vælge at justere tilbage som reaktion på ubalancerede handling, snarere end at flytte punktet spredning. Hvis de 7 point favorit er at få det mest indsatser, kan en bookmaker reducere vindende afkast på, at holdet fra -7 (-110) til -7 (-120), og øge den vindende afkastet på det modsatte hold fra 7 (-- 110) til 7 (100). Når dette sker, spillere ser ud til at satse på den favorit, vil kun få et afkast på $ 100 for hver satset 120 dollar, mens undertippede spillere vil få et afkast på lige penge for hver dollar, de væddemål. Huset kant, eller gebyr, ikke i væsentlig ændring i dette tilfælde.
På grund af, hvordan linjer bevæge sig hurtigt i løbet af sportsbegivenheder, arbitrage betting er muligt. Teoretisk vil denne garanti et lille overskud på 1-5%, når en person spil på en linje i en butik og på den modsatte linje i en anden butik. Men en stor sum af kapital er nødvendig for mængden af belønning, og stor forsigtighed skal udvises for at undgå uheld væddemål på den samme side på begge butikker.
Arbitrage situationer er almindeligt forekommende i pausen og pause perioder, hvor der er en begrænset mængde tid til hver enkelt bookmaker at bestemme linje og acceptere væddemål. Arbitrage betting er også muligt i de kommende uger og dage før sportsbegivenheder som væddemål linjer, især for amerikansk fodbold, er generelt fastsat tidligt i en given periode, og derefter tilpasset som reaktion på betting-mønstre og andre relevante oplysninger, som det tidspunkt af spillet tilgange. Savvy Spillerne vil sommetider være i stand til at placere en tidlig indsats ved hjælp af den oprindelige linje, og en sen indsats ved hjælp af den senere linje og derefter håbe, at det faktiske resultat af konkurrencen ligger et sted mellem de to spil, og dermed sikre enten en stor gevinst eller tab nul.
Med fremkomsten af online gambling kom odds sammenligning websteder, der fremhæves arbitrage muligheder ved at vise realtime priserne på en række bookmakere ved siden af hinanden. Disse websteder fortsætte med at levere de mest afgørende oplysninger til fagfolk og afslappede spillere såvel som ønsker at satse på de bedste odds. Også den ovenfor beskrevne praksis med to linjer er meget almindeligt med online bookmakere, og som sådan kan øge arbitragemuligheder.
Generelt er alle former for arbitrage betting almindeligvis kendt som "middelmådig" eller "finde midten" af en bestemt konkurrence, og var ret almindelig i de tidlige dage i organiseret sport spil. Men den relativt nylige fremkomst af både bedre kommunikation mellem de enkelte sportsgrene bøger, har internettet, og mere sofistikerede linesmaking teknikker, førte til færre muligheder for spillere at gøre disse typer indsatser. Men med det væld af nye sports bet tilbud (hvoraf mange er ikke effektivt analyseret af værten bookmaker), arbitragemuligheder fortsætte med at eksistere. At forhindre wagerers drage fordel af sådanne situationer, Las Vegas sports book værelser (hvor sport spil bliver lavet) ofte indgår et 'nej mobiltelefon politik.
Federal Wire Act af 1961 var et forsøg fra den amerikanske regering for at forhindre illegal bookmaking.
Offshore Sportsspil

Sportsspil kom online temmelig meget, da internettet kom rundt med WSEX være en af de første offshore sports gambling online operatører. Når de steder, først kom online deres regnskaber blev finansieret via Western Union og andre former for at sende penge til offshore-konti.
I slutningen af 1990 til begyndelsen af 2000 AOS, aos fremkomsten af online gambling føre til flere hundrede tusinde gambling online (især i National Football League og Premier League). Den amerikanske regering så fremkomsten af online gambling fører til hvidvaskning af penge og flere illegale selskaber er setup, og som følge heraf de har gennemført de ulovlige Online Gambling Enforcement Act i 2006. Denne lov blev gennemført som en del af havnen Security Act. Online-spil er stadig enorm i hele verden og betragtes som mere populære online end offline.
Odds udsving

For at få det bedste odds, når der gøres, kan Timing være forskellen mellem at vinde og tabe. Et godt ved trick er at satse det foretrukne tidligt og satse det underdog sent. Dette skyldes, som flere indsatser er placeret på den favorit, jo kortere odds bliver. Omvendt ved at satse på den undertippede overlader det så sent som muligt vil betyde, at odds på tilbuddet vil stige, og du får den bedst mulige pris. [5]
Line Service

Når bookmakerne indstille punkt spredt & totaler de vil håndtere disse linier meget tæt på. Når skarpe aktion rammer et spil, vil du se den online-tjeneste lys viser, hvad der kaldes "damp". Hvert sportsdirektør fra Costa Rica til Las Vegas vil være i en travlt med at ændre linjen. Den linje service programmer til at køre omkring $ 600 per måned, fordi den fordel, svinger fra odds til spilleren. Fat i de linjer, før de flytter giver dig mulighed for at få værdi i løbet af de såkaldte huset.
Sportsspil forums

Internettet ikke blot revolutioneret evnen til at spille online, men også evnen til at kommunikere med ligesindede spillere. Sportsspil fora tilbyde livlig give og tage, hvor vædder diskutere deres forudsigelser om spil og hjælpe hinanden med at beslutte, om rentable indsatser. Derudover en hjemmeindustri af tipster lokaliteter er sprunget op, hvor uerfarne spillere kan, gratis eller mod betaling, modtager previews og tips til kommende arrangementer. Gratis websteder er generelt tilknyttet online bookmakere og finansiere deres tjeneste ved at indføre nye kunder til deres foretrukne online bookmakere. Mange populære sportsspil fora eksisterer, men kvaliteten af de fora i høj grad afhænger af medlemmerne.iRapTus anbefaler følgende sites:

Billige Lejligheder   |    iPhone cover   |    DMC Copenhagen   |    Parterapiklinikken   |    Zenegy lønsystem   |    Julefrokost København 2017   |    Firma Julefrokost København 2017   |    Julefrokost Firma   |    Flersidiges   |    Assertiveness   |